Το ΛΟΙΠΟΝ αποκαλύπτει "επώνυμα" μυστικά

13.11.2008
Αποκάλυψη! Το ΛΟΙΠΟΝ ξέρει τα πάντα για τους σταρ που αγαπάτε. Έψαξε και βρήκε 50 μικρά επώνυμα μυστικά αγαπημένων προσώπων της σόουμπιζ. Μάλιστα, κάποια από αυτά μπορεί ούτε καν να τα είχατε φανταστεί.

Από τη Χρύσα Αντωνίου

Αποκάλυψη! Το ΛΟΙΠΟΝ ξέρει τα πάντα για τους σταρ που αγαπάτε. Έψαξε και βρήκε 50 μικρά επώνυμα μυστικά αγαπημένων προσώπων της σόουμπιζ. Μάλιστα, κάποια από αυτά μπορεί ούτε καν να τα είχατε φανταστεί.

1. Το πρώτο πράγμα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος όταν μπαίνει σε ένα χώρο είναι να βρει την έξοδο κινδύνου. Θέλει να ξέρει από πού θα μπορεί να φύγει, αν παραστεί ανάγκη. Ακόμα και στο αεροπλάνο θέλει να κάθεται δίπλα στην πόρτα.

2. Ο Ηλίας Ψινάκης αντιμετωπίζει τα πάντα με το γνωστό του χιούμορ. Αν όμως θέλετε να δείτε το άλλο του πρόσωπο, που δεν θα σας αρέσει καθόλου, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, ρίξτε λάσπη στο αυτοκίνητό του με το οποίο έχει παθολογική σχέση και τότε δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε.

3. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης έχει έναν επιπλέον λόγο που είναι τόσο γλυκός. Δούλεψε αρκετά χρόνια στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του παππού του στην Κρήτη, ενώ έχει σπουδάσει και σε σχολή μαγειρικής, γιατί αυτό είναι το αγαπημένο του χόμπι.

4. Αισθητικό-express έχει η Βανέσα Αδαμοπούλου. Την έχει μόνιμα στο σπίτι της, οπότε δεν χρειάζεται να τρέχει σε ινστιτούτα αισθητικής. Είναι η αδερφή της, με την οποία είναι πολύ αγαπημένες.

5. Μια μεγάλη γλυκιά αδυναμία έχει η Κάτια Δανδουλάκη, που από μικρή αποφάσισε να την καταπολεμήσει: τη σοκολάτα. Μπορούσε να φάει σε μια μέρα 10 προφιτερόλ και άλλα τόσα παγωτά σοκολάτα!

6. Το φετίχ της Σοφίας Αλιμπέρτη είναι τα ανδρικά ρολόγια. Έχει μια απίστευτα μεγάλη συλλογή και όταν βγαίνει για ψώνια, σχεδόν ποτέ δεν αντιστέκεται στην αγορά ενός ακόμα.

7. Το μυστικό της Άννας Δημητρίεβιτς κρύβεται στην κουζίνα της. Εκεί περνάει ατέλειωτες ώρες. Έχει συλλογή βιβλίων με συνταγές και κάθε μέρα μαγειρεύει κάτι καινούργιο. Τυχερέ, Θανάση Ευθυμιάδη!

8. Απίστευτα γράμματα έχει πάρει η Μαριάννα Πολυχρονίδη από θαυμαστές της. Μάλιστα, κάποιο από αυτά ήταν πολύ ακραίο, καθώς ένας θαυμαστής της της έγραψε πως αν έχει ποτέ πρόβλημα με τα μάτια της ή την καρδιά της, θα τις δώσει τα δικά του για να ζήσει!

9. Σχεδόν κάθε χρόνο πηγαίνει ταξίδι στην Αμερική η Κάτια Νικολαϊδου. Όχι, δεν είναι έρωτας η αιτία, αλλά οι καλοί της φίλοι που ζουν εκεί.

10. Αποφεύγει να ισιώνει τα μαλλιά της η Μαρία Σολωμού, γιατί χρειάζεται πάνω από τέσσερις ώρες!

11. Πολύ οργανωτική είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Το πρώτο πράγμα που φτιάχνει στο καμαρίνι της είναι το φαρμακείο του θιάσου.

12. Το ίδιο προτέρημα έχει και ο Νίκος Μουτσινάς, που προγραμματίζει και τα πιο μικρά πράγματα. Και αν κάτι πάει στραβά, τότε τα παίρνει στο κρανίο. Όσοι τον ξέρουν λένε πώς να τον βγάλεις έξω από τον προγραμματισμό του είναι ό,τι χειρότερο για εκείνον.

13. Η Μιμή Ντενίση φοβάται τα μικρόβια, γι αυτό φροντίζει το σπίτι της να λάμπει. Όπως μάθαμε, ακόμα και στην τσάντα της έχει πάντα ειδικά αντισηπτικά μαντιλάκια με τα οποία σκουπίζει τα χέρια της ώστε να εξαφανίζει κάθε είδους μικρόβιο.

14. «Ζουζουνάκι» αποκαλεί η Φιλίτσα Καλογεράκου τον αγαπημένο της Τάκη Παπαματθαίου και τους αρέσει να βλέπουν μαζί DVD με ντοκιμαντέρ για άγρια ζώα.

15. Σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων νιώθεις όταν μπαίνεις στο καμαρίνι της Άννας Παναγιωτοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρει πάντα σε αυτό τις κούκλες της από πορσελάνη, που είναι οι αγαπημένες της, δώρα από θαυμαστές και συναδέλφους της, αλλά και αυτά που κάνει η ίδια στον εαυτό της, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο της χόμπι.

16. Μη σας ξεγελάει η ηρεμία του Μάνου Παπαγιάννη. Αν τσατιστεί, παρόλο που αυτό δεν συμβαίνει συχνά, μην τολμήσετε να του μιλήσετε! Ευτυχώς που ο θυμός του περνάει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

17. Αν δεν ήταν οι γονείς του Κώστα Καραφώτη για να τρέξουν να πάρουν όλα τα χαρτιά για να βγάλει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως γιατρός, το πτυχίο του θα έμενε στην κορνίζα. Θα μου πείτε, θα το χρησιμοποιήσει; Προς το παρόν όχι, αλλά μπορεί όποτε θελήσει να δουλέψει ως γιατρός.

18. Αν και είναι ευαίσθητη, η Χριστίνα Αλεξανιάν σε ένα πράγμα έχει μεγάλο κόλλημα: κλαίει πολύ δύσκολα. Ακόμα και όταν το απαιτεί ο ρόλος της, πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να το κάνει.

19. Η Χριστίνα Κολέτσα λίγη ώρα πριν βγει στη σκηνή παίζει Playstation και έτσι αποβάλλει το άγχος της.

20. Το γέλιο είναι κληρονομικό χάρισμα για τη Σοφία Βογιατζάκη. Έτσι τρανταχτά και ασταμάτητα γελάει και η μητέρα της.

21. Μια θαυμάστρια από τις εκατοντάδες έφερε σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Τσαλίκη. Μπήκε στο καμαρίνι του και μπροστά στα μάτια άλλων θαυμαστριών έβγαλε το σουτιέν της και ζήτησε από τον τραγουδιστή να υπογράψει στο στήθος της! Εκείνος, αφού συνήλθε από την έκπληξη, της ζήτησε ευγενικά να ντυθεί.

22. Με τι ξενερώνει ο Γιάννης Παπαζήσης; Με τα ειδυλλιακά φεγγάρια, τα κεριά και τα ωραία φώτα. Είναι ρομαντικός, αλλά αυτά τον «φρικάρουν» λίγο, όπως λέει ο ίδιος.

23. Αν καλέσετε για φαγητό την Πέγκυ Τρικαλιώτη, μην της σερβίρετε μπάμιες. Είναι το μόνο φαγητό που δεν μπορεί ούτε να το βλέπει!

24. Μια μεγάλη αδυναμία έχει ο Κώστας Κάππας: το ποδήλατο. Εδώ και περίπου οκτώ χρόνια τις κοντινές διαδρομές στην Αθήνα τις καλύπτει με ορθοπεταλιές, ενώ το όνειρό του είναι να γυρίσει όλο τον κόσμο με το ποδήλατό του.

25. Ρομαντική η Θέλξη, έχει ονειρευτεί το γάμο της. Έχει σκεφτεί πώς θα είναι το νυφικό της, ακόμα και το προσκλητήριο του γάμου της. Απομένει να βρει και τον «πρίγκιπά» της.

26. Απόλυτα ακριβής είναι στα ραντεβού του ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Η αχίλλειος πτέρνα του, όπως έχει πει σε φιλικό του περιβάλλον, είναι να μην τον στήσουν σε ραντεβού. Τότε μπορεί να νευριάσει, ακόμα και να σηκωθεί να φύγει.

27. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με τον Γιάννη Σπαλιάρα, που είναι... Εγγλέζος στα ραντεβού του.

28. Στη θέα και μόνο μιας «μικρής Τερέζας» που δεν έχει πέσει νεκρή από κατσαριδοκτόνο η Άννα Βίσση είναι ικανή να διακόψει την πρόβα της και να τραπεί σε άτακτη φυγή μέχρι οι συνεργάτες της να τη διαβεβαιώσουν ότι εξοντώθηκε το φοβερό ζωύφιο.

29. Φίλοι κολλητοί είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Φώτης Σπύρος. Μάλιστα, σε μια έξοδό τους τους ακολούθησε μια αδέσποτη σκυλίτσα, η Φοίβη, και ο Φώτης αποφάσισε ύστερα και από προτροπή της Κατερίνας που είναι πολύ ζωόφιλη και έχει και σκυλάκι, το φοβερό Ρομπέν να την υιοθετήσει.

30. Αδυναμία στο καλό σπιτικό φαγητό έχει ο Διονύσης Μακρής. Βλέπετε, η μητέρα του είναι σεφ και δούλευε για 10 χρόνια σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, οπότε ο τραγουδιστής έχει συνηθίσει στις γευστικές νοστιμιές που του μαγειρεύει.

31. Αχίλλειος πτέρνα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου είναι τα κλειδιά της. Κι αυτό γιατί συνεχώς ξεχνάει πού τα έχει ακουμπήσει. Οπότε, όταν είναι να φύγει, αναστατώνει όλο το σπίτι για να τα βρει.

32. Αν κάνετε το τραπέζι στην Κατερίνα Παπουτσάκη, της είναι αρκετή μια ωραία αστακομακαρονάδα για να ενθουσιαστεί. Μακριά από κουνέλι, κατσίκι και αρνί, γιατί τότε θα μείνει νηστική.

33. Μια μεγάλη αδυναμία έχει η Μαριάννα Τουμασάτου: τον Παναθηναϊκό. Δεν χάνει ματς για ματς και αν τύχει και της θίξουν την ομάδα, τότε φίδι που τους έφαγε!

34. Η μεγάλη φοβία της Βιβής Μαστραλέξη είναι τα πτηνά, αλλά το πιο αγαπημένο της ζώο είναι το άλογο.

35. Όταν η Παναγιώτα Βλαντή δεν νιώθει καλά, ξεσπάει στα μαλλιά της. Αλλάζει χρώμα και κούρεμα συχνά και αυτό την ανανεώνει ψυχολογικά. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η πλούσια ξανθιά κόμη απογείωσε την εικόνα της.

36. Δημοφιλής έγινε μετά το «Παρά πέντε» ο Μιχάλης Μαρίνος, που τώρα τον βλέπουμε στα «Σάραντα κύματα». Μάλιστα, πρόσφατα του έγινε πρόταση να κάνει sexy φωτογράφηση, αλλά εκείνος αρνήθηκε ευγενικά.

37. Πώς χαλαρώνει η Νικολέτα Καρρά όταν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι ύστερα από εξαντλητικά γυρίσματα ή παράσταση στο θέατρο; Ξαπλώνει στο κρεβάτι της και απολαμβάνει ένα ποτήρι λευκό κρασί.

38. Ένα «μικρόβιο» έχει ο Μάξιμος Μουμούρης: τις μεγάλου κυβισμού μηχανές, και μάλιστα έχει δύο.

39. Ο αγαπημένος στίχος της Εβελίνας Παπούλια: «Το κενό υπάρχει όσο δεν πέφτεις μέσα του» («Σηματολόγιον», Οδυσσέας Ελύτης).

40. Δεν τα πάει καθόλου καλά με την ώρα η Ταμίλα Κουλίεβα, γι αυτό δεν φοράει ρολόι, γιατί αυτό την αγχώνει. Έτσι, καμιά φορά ξεχνιέται, με αποτέλεσμα να τρέχει να προλάβει τελευταία στιγμή τα ραντεβού της.

41. Λατρεύει τις κρέμες σώματος η Μαρία Ένεζλη. Της αρέσει συνεχώς να αλλάζει μάρκα, γι αυτό και στο μπάνιο της μπορεί να βρεις και δέκα διαφορετικά βαζάκια.

42. Η Ελευθερία Ρήγου χαλαρώνει βλέποντας παλιές καλές ταινίες στο DVD. Μία από τις πιο αγαπημένες της, την οποία βλέπει και ξαναβλέπει, είναι η «Καζαμπλάνκα».

43. Κρίση πανικού έπαθε η Μαρίνα Ασλάνογλου όταν βγαίνοντας στη σκηνή σε μια επαρχιακή πόλη που έπαιζαν το «Βlood Βrothers» υπήρχαν πάρα πολλά έντομα στην ατμόσφαιρα. Ήθελε να τρέξει στα καμαρίνια, αλλά ως καλή επαγγελματίας κατέπνιξε το φόβο της, αψήφησε τα ενοχλητικά ζωύφια και αφέθηκε στο ρόλο της.

44. Η Όλγα Φαρμάκη όταν ήταν πιο μικρή τσέκαρε το κινητό του αγαπημένου της και είχε ανακαλύψει μηνύματα που την πλήγωσαν πολύ. Κι επειδή έπαθε και έμαθε η κοπέλα, τώρα πλέον δεν το κάνει, γιατί θεωρεί ότι αν ο αγαπημένος της δεν της είναι πιστός, αργά ή γρήγορα θα το μάθει.

45. Η Σάσα Μπάστα έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι της. Γενικά της αρέσει να αντιδρά ανάλογα με το πώς θα τα φέρει η στιγμή και την εξιτάρει περισσότερο να κάνει σεξ σε extreme χώρους, παρά στο σπίτι της.

46. Η Μάρω Λύτρα έχει ταλέντο στο σχέδιο και αυτό είναι το αγχολυτικό της. Ήδη έχει σχεδιάσει τα πρώτα της T-shirt, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

47. Όσο απασχολημένη και αν είναι, δεν ξεχνάει ποτέ τις ασκήσεις ρέικι η Λίνα Σακκά. Με αυτές γεμίζει ενέργεια και έχει πάντα ευεξία.

48. Η Ζέτα Δούκα τρελαίνεται για το γαλακτομπούρεκο. Είναι ικανή να φάει ολόκληρο ταψί αν την αφήσεις!

49. Φοβερή αυτοσυγκράτηση δείχνει όταν κάνει δίαιτα η Έλλη Κοκκίνου και ας λατρεύει τα γλυκά. Η μόνη παρασπονδία της και όχι συχνά είναι η σοκολάτα, ένα κομμάτι lemon pie ή γλυκό του κουταλιού.

50. Η Ναταλία Δραγούμη είναι ικανή να φάει ένα ταψί κέικ χωρίς τύψεις. Ευτυχώς δεν το κάνει συχνά και χάνει εύκολα κιλά.