Κολλημένος με τη φούστα Μπέκαμ!

30.10.2008
«Πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» και το αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο διάσημος ποδοσφαιριστής πήγε σε αγώνα μπάσκετ των Λος Άντζελες Λέικερς

«Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» και το αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που ο διάσημος ποδοσφαιριστής πήγε σε αγώνα μπάσκετ των Λος Άντζελες Λέικερς και δεν ξεκόλλαγε τα μάτια του από τις τσιρλίντερς και τώρα επέτρεψε στον... τόπο του εγκλήματος για να κάνει το ίδιο. Είπαμε... «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι». Αλλά φταίνε και τα κορίτσια που με τις φουστίτσες του αποσπάνε την προσοχή των φιλάθλων.

Οι φωτογραφίες του όπου κοιτάει ξελιγωμένα τις τσιρλίντερς έκαναν και πάλι το γύρο του κόσμου και βλέπω την Βικτόρια να αναγκάζεται να πάει στο γήπεδο γι’ ακόμη μία φορά να μαζεύει τον σύζυγό. Αυτό, άλλωστε, έκανε και πέρυσι, όπου κάθε φορά που το μάτι εκείνου έπεφτε στα ατελείωτα πόδια των κοριτσιών, η Μπέκαμ του έριχνε μία τσιμπιά για να τον επαναφέρει στην τάξη.

Πάλι καλά που ο Ντέιβιντ σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Μίλαν, οπότε η γυναίκα του θα ηρεμήσει λίγο από το αγαπημένο σπορ του συζύγου το... οφθαλμόλουτρο.

Βέβαια, η περίπτωση να επιστρέψει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα ευρωπαϊκά γήπεδα έχει πολλές δυσκολίες, αφού το συμβόλαιο του με τους «Γκάλαξι» έχει πολλές περιοριστικές ρήτρες. Αν, όμως, οι δύο πλευρές τα βρουν, ο Μπέκαμ θα αγωνιστεί στην Μίλαν μόνο για τρεις μήνες (από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο) και μετά θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες, όπου τον δεσμεύει πενταετές συμβόλαιο.

Όσο για την Βικτόρια και τους τρεις γιους τους, θα παραμείνουν στην Αμερική, αφού εκεί το «Spice girl» ζει μεγάλες στιγμές δόξας και αναγνώρισης. Οι Αμερικανοί στο δρόμο την αντιμετωπίζουν σαν μεγάλη σταρ και οι παπαράτσι την κυνηγούν συνεχώς. Κι αν σε κάποιον αυτό φαντάζει... εφιάλτης, για την Βικτόρια είναι το... αμερικανικό όνειρο. Και δεν θέλει με τίποτε να το χάσει κι ας επιθυμεί ο Μπέκαμ όσο τίποτε, να επιστρέψει στην Ευρώπη μπας και παίξει λίγη σοβαρή μπάλα.