Ανοίγει οβελιστήριο ο Ρέμος!

06.11.2008
Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνοντας σε ένα σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης σας σέρβιρε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος; Περίεργο; Μπορεί τελικά και να μην είναι...

Από τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνοντας σε ένα σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης σας σέρβιρε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος; Περίεργο; Μπορεί τελικά και να μην είναι... Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από το στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, μαζί με έναν παιδικό του φίλο, τον Βαγγέλη, σκέφτονται να δημιουργήσει μια επιχείρηση στο χώρο της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα; Θέλουν να ανοίξουν ένα σουβλατζίδικο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή. Ο Αντώνης και ο Βαγγέλης γνωρίστηκαν σε πολύ μικρή ηλικία και τους συνδέουν όμορφα παιδικά χρόνια, αταξίες, πλάκες, χαρές, λύπες και καταστάσεις ζωής που δένουν δύο μικρά παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά. Ως κολλητός φίλος, ο Βαγγέλης στάθηκε πολλές φορές στο πλευρό του Αντώνη στο παρελθόν.

Πιτσιρικάδες είχαν ένα μικρό όνειρο, που τότε, στα παιδικά μυαλά τους, φάνταζε τεράστιο: ήθελαν να κάνουν ένα σουβλατζίδικο. Μετά από χρόνια λοιπόν αυτό το παιδικό τους όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Γι αυτό έχουν βρει ήδη ένα χώρο στην Καλαμαριά και με τη βοήθεια συνεργείων ανακαίνισης και διαμόρφωσης χώρου δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον που θα στεγάσει την επιχείρησή τους.

Παρότι οι δύο φίλοι θα είναι συνιδιοκτήτες, όλη την ευθύνη των εργασιών την έχει αναλάβει ο Βαγγέλης, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Αντώνη, που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται εκεί και να επιβλέπει τις κατασκευές. Περιμένουν, λοιπόν, και οι δύο να τελειώσουν οι οικοδομικές εργασίες πώς και πώς, για να ξεκινήσει το επιχειρηματικό τους σχέδιο όσο πιο σύντομα γίνεται.