Έρχεται για δεύτερη φορά ο πελαργός;

31.10.2008
Για ακόμα μια φορά η Θεοφανία Παπαθωμά πέρασε τις πόρτες γνωστού μαιευτηρίου των Αθηνών, με γυαλιά ηλίου βέβαια, αλλά και με ένα πλατύ χαμόγελο.

Για ακόμα μια φορά η Θεοφανία Παπαθωμά πέρασε τις πόρτες γνωστού μαιευτηρίου των Αθηνών, με γυαλιά ηλίου βέβαια, αλλά και με ένα πλατύ χαμόγελο. Η επίσκεψή της αυτή στο γνωστό μαιευτήριο μας προκάλεσε απορίες: Είναι πάλι έγκυος ή επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη κλινική για συνηθισμένες γυναικολογικές εξετάσεις;

Η επίσκεψή της πραγματοποιήθηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα» ένα απόγευμα στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου. Δεν συνοδευόταν από το σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα, αλλά από μια φίλη της ή συγγενή της, ίδιας περίπου ηλικίας με εκείνη. Η πηγή μας ήταν συγκεκριμένη σε αυτά που μας είπε: «Πριν από λίγο πέρασε την πόρτα του μαιευτηρίου η Παπαθωμά». Και αμέσως ξεκίνησε ένα «κυνήγι» πληροφοριών. Στην προσπάθειά μας να αντλήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μάθαμε πως η ηθοποιός βρίσκεται στους πρώτους μήνες μιας δεύτερης εγκυμοσύνης, διατηρούμε όμως ακόμα κάποιες επιφυλάξεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στην πρώτη της εγκυμοσύνη η ίδια αρχικά δεν παραδεχόταν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Συνεπώς, ούτε αυτή τη φορά περιμένουμε να επιβεβαιώσει την πληροφορία πριν η κοιλίτσα της αρχίζει να φουσκώνει και πάλι, οπότε δεν θα μπορεί να το αρνηθεί. Ένα δεύτερο παιδάκι και κατά συνέπεια η αύξηση των μελών της οικογένειας ήταν μεγάλη επιθυμία του συζύγου της Πασχάλη, αφού δεν θέλει να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδιά τους. Θέλει να προλάβουν να παίζουν μαζί και να είναι φιλαράκια στην εφηβεία τους.

Η χαρά και στους δύο σίγουρα θα είναι μεγάλη, αν έρχεται σύντομα και το δεύτερο παιδί. Από την πλευρά μας, ελπίζουμε να αληθεύουν όσα μάθαμε και να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε ευτυχισμένους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι θεωρούνται ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Β.Σ.