Θύμα λευκής μαγείας ο Άσλεϊ Κόουλ

09.06.2010
Ο 29χρονος άσος της Τσέλσι, ο οποίος τόσο απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ με την απιστία του που οδήγησε τελικά και στο διαζύγιό του με τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), φαίνεται ότι... τον βρήκε ξανά τον δρόμο του.


Ο 29χρονος άσος της Τσέλσι, ο οποίος τόσο απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ με την απιστία του που οδήγησε τελικά και στο διαζύγιό του με τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), φαίνεται ότι... τον βρήκε ξανά τον δρόμο του.

Ο Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) μπορεί να βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στη Νότια Αφρική με την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας για το Μουντιάλ, τα νέα του Σαββατοκύριακου, όμως, τον ήθελαν να έχει βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καινούρια αγαπημένη του λέγεται Σάρα Πουρνέλ (Sarah Purnell), είναι 23 χρονών, έχει ένα παιδί, δούλευε ως "χορεύτρια ιδιωτικών αισθησιακών χορών" (αν θέλουμε να ερμηνεύσουμε περιφραστικά το lap dancer), ενώ, όπως δηλώνει η ίδια, εξασκεί τη "λευκή μαγεία". Πρόκειται για ένα είδος μαγείας που, υποτίθεται ότι χρησιμοποιείται για καλό σκοπό.

Η Πουρνέλ ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει μάγια στους άντρες, για να τους... εξημερώσει, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι μια φορά, ξαναέφερε κοντά μια φίλη της με τον αγαπημένο της χρησιμοποιώντας, απλά μια τούφα από τα μαλλιά του.

Όπως αποκαλύπτουν γείτονες του Άσλεϊ, η κοπέλα, η οποία παρεμπιπτόντως ζει στο Μπερμπινχαμ, τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στο Λονδίνο, προφανώς για να τον αποχαιρετήσει όπως... έπρεπε, αλλά να του δώσει και τις ευχές της για τους αγώνες του Μουντιάλ. Λένε μάλιστα ότι καθώς εκείνη έφευγε από το διαμέρισμα κατά τις 2 τα ξημερώματα, εκείνος την ακολούθησε, φωνάζοντάς της δυνατά: "Τα λέμε σύντομα σεξουάλα μου, εσύ!".

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν ο Άσλεϊ γνωρίζει τη κρυφή ζωή της καινούριας καλής του, ή είναι και ο ίδιος επηρεασμένος από κάποιο... ξόρκι . Εκείνη, πάντως, μιλώντας σε μια συνέντευξη των Ιανουάριο εξήγησε τα πάντα για το φίλτρο που είχε κάνει για να βοηθήσει μια φίλη της να τα ξαναβρεί με τον αγαπημένο της.

"Είχαν χωρίσει μερικούς μήνες νωρίτερα, αλλά εκείνη τον αγαπούσε ακόμη και τον ήθελε πίσω απεγνωσμένα. Τον ακολουθούσαμε παντού με σκοπό να πάρω μερικά από τα μαλλιά του. Όταν τα κατάφερα, μαζευτήκαμε με τις φίλες μου στο σπίτι, καθίσαμε σε έναν κύκλο και ανακάτεψα τις τούφες του με ροδοπέταλα και άρωμα μέντας. Έκανα το ξόρκι και. περιμέναμε", εξήγησε.

Και συνέχισε: "Μόλις μία εβδομάδα αργότερα, ήμασταν μαζί με τη φίλη μου σε ένα πάρτι όταν μας πλησίασε ένας άντρας με το ίδιο χρώμα μαλλιών. Τρελάθηκα από τη χαρά μου μόλις είδα πώς κόλλησαν αμέσως οι δυο τους. Βέβαια, δεν μπορεί να πει κανείς ότι μοιάζω με μάγισσα. Δεν έχω μαύρη γάτα, μεγάλη μύτη ή σπυριά. Και οδηγώ αυτοκίνητο, όχι σκουπόξυλο".

Η Σάρα, που έβγαζε μέχρι και £600 (€725) το βράδυ ως χορεύτρια, εξήγησε ότι από τότε που ήταν μικρή έβρισκε συναρπαστικές τις ιστορίες των μαγισσών και όταν μεγάλωσε, αγόρασε όλα τα σχετικά βιβλία, έμαθε ξόρκια και ψαλμούς και έκανε τα μάγια της.

Όπως αποκαλύπτουν φίλοι της Προυνέλ, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μία εβδομάδα αφού η Σέριλ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάιο, στο "Swanky Sundays", ένα παρακμιακό πάρτι μεταμφιεσμένων για μοντέλα, που έγινε στο "Supper Club" του Νότιν Χιλ, στο Δυτικό Λονδίνο.

Φορώντας ένα θεόστενο ροζ και μαύρο φόρεμα, η Σάρα, κέντρισε την προσοχή του Άσλεϊ. Στην αρχή, εκείνη δεν ανταπόδωσε το ενδιαφέρον του, παρά την προτροπή των φίλων της. Η βραδιά προχώρησε όμως, και τους βρήκε να κάθονται σε ένα κρεβάτι στην πριβέ περιοχή του κλαμπ μιλώντας ακατάπαυστα.

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ο Άσλεϊ φαίνεται ότι ήταν πολύ ευθύς σχετικά με τον λόγο για τον οποίο η κοπέλα του άρεσε. Του θύμιζε πολύ την πρώην γυναίκα του και της το είπε. Εκείνη, όμως, δεν την ένοιαζε.

Τώρα, αν έκανε μάγια και στον Άσλεϊ, κανείς δεν το ξέρει. Σύμφωνα με φίλη της πάντως, ο διάσημος ποδοσφαιριστής την έχει πατήσει άσχημα με τη Σάρα. "Από την πρώτη στιγμή, ο Άσλεϊ της ζητούσε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του, αλλά εκείνη, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει σε κάποια απόσταση μέχρι να γνωριστούν καλύτερα", υποστηρίζει πηγή κοντινή στην κοπέλα, ενώ τονίζει τη δυσκολία της κατάστασης αφού εκείνος θα λείπει τόσο καιρό για τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.

"Η Σάρα ξέρει τι σημαίνουν αυτοί οι αγώνες για τον Άσλεϊ και δεν θα έκανε τίποτα για να ρισκάρει την έκβασή τους. Και εκείνος υποσχέθηκε ότι θα την πάει κάπου ξεχωριστά μόλις γυρίσει", συνέχισε.

Δεν έχει όμως μόνο ο Άσλεϊ Κόουλ τα... θεματάκια του μετά το διαζύγιο. Και η πρώην γυναίκα του δεν πάει πίσω!

Ο χορευτής και καλός φίλος της Σέριλ, Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough) έχει έρθει πολύ κοντά της τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατριό του, Άαρον Νέλσον (Aaron Nelson) ο νεαρός είναι τρελά ερωτευμένος με την 26χρονη τραγουδίστρια. "Για τον Ντέρεκ, η Σέριλ είναι το κορίτσι των ονείρων του. Θα την ακολουθούσε μέχρι τα πέρατα του κόσμου", είπε συγκεκριμένα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα