Ρ. Πάτινσον: "Αξίζω περισσότερα βραβεία"

08.06.2010
Κάποιοι σταρ δεν χορταίνουν με τίποτα να κερδίζουν βραβεία. Από αυτή την συνήθεια φαίνεται πως υποφέρει και ο νέος γόης του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).
Κάποιοι σταρ δεν χορταίνουν με τίποτα να κερδίζουν βραβεία. Από αυτή την συνήθεια φαίνεται πως υποφέρει και ο νέος γόης του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Έτσι, παρά τα 3 βραβεία που κατέκτησε στα προχθεσινά "MTV Movie Awards" ο σέξι Ρόμπερτ, εκείνος αστειεύτηκε τονίζοντας πως αξίζει περισσότερα ακόμα. Χαρακτηριστικά ο μόλις 24 ετών Πάτινσον, ανέφερε:

"Για να είμαι ειλικρινής,θα έπρεπε να έχω προταθεί ως υποψήφιος σε περισσότερες κατηγορίες. Απογοητεύτηκα λίγο. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα αυτά τα 3 νομίζω βραβεία αλλά πέρσυ τα πήγαμε καλύτερα"!

Ο γόης του "Twilight Saga" βρήκε λίγα τα 2 βραβεία που κέρδισε εξ' ολοκλήρου για την Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία (Best Male Performance ) στην ταινία "Νέα Σελήνη" (New Moon) αλλά και το φρέσκο βραβείο του Παγκόσμιου Σούπερσταρ (Global Superstar) για τη συμμετοχή του στην ίδια ταινία.

Ταυτόχρονα, μοιράστηκε το Βραβείο για το Καλύτερο Φιλί με την συμπρωταγωνίστρια του και φερόμενη ως αγαπημένη του Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) για τη "Νέα Σελήνη" και πάλι!

Πάντως, κατά την παραλαβή των βραβείων του και μετά τη γκρίνια για τις υποψηφιότητες που δεν ήταν περισσότερες, ο Ρόμπερτ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό που τον στηρίζει αλλά και την Κάθριν Χάρντγουικ (Catherine Hardwicke) που ήταν η σκηνοθέτης στο "Λυκόφως" (Twilight)-την πρώτη ταινία που άνοιξε τον ομώνυμο κύκλο- η οποία επέλεξε τον 22χρονο τότε Πάτινσον για το ρόλο του σέξι βαμπίρ Έντουαρντ Κάλεν.

Στην σειρά των ευχαριστιών, ο Ρόμπερτ θυμήθηκε και την οικογένειά του αλλά και την Κρίστεν Στιούαρτ για την οποία ανέφερε πως είναι η ψυχή των ταινιών.

Το ίδιο βράδυ της απονομής των "MTV Movie Awards", είχαμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε μερικά φρέσκα στιγμιότυπα από την ταινία "Έκλειψη" (Eclipse), το τρίτο κατά σειρά φιλμ του "Twilight Saga" που θα κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες στα μέσα του καλοκαιριού.

Τα νέα στιγμιότυπα από την "Έκλειψη" αλλά και τη στιγμή της απονομής του Πάτινσον, έχετε την ευκαιρία ν' απολαύσετε κάνοντας κλικ στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια