Η κόρη της Μαντόνα έγινε εξώφυλλο

09.06.2010
Το γερμανικό περιοδικό "Quality" πήρε την πρωτιά επιλέγοντας να βγάλει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου τη Λούρδη Mαρία Τσικόνε Λεόν (Lourdes Maria Ciccone Leon).


Το γερμανικό περιοδικό "Quality" πήρε την πρωτιά επιλέγοντας να βγάλει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου τη Λούρδη Mαρία Τσικόνε Λεόν (Lourdes Maria Ciccone Leon).

Χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν η φωτογράφιση προϋπήρχε ή έγινε ειδικά για το περιοδικό, η 13χρονη κόρη της Μαντόνα (Madonna) κοιτάζει κατάματα τον φακό, με ύφος εκκολαπτόμενης σταρ. Εξάλλου, έχει εκπαιδευτεί γι' αυτό από τα... γεννοφάσκια της!

Όμως, η Λούρδη δεν φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μαμάς στη μουσική. Η νεαρή οπαδός της Καμπάλα, σπουδάζει ήδη στη Σχολή Υποκριτικής του Μανχάταν, όπως έκαναν παλιότερα και οι Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) και έχει στρέψει το βλέμα της ξεκάθαρα προς στη μεγάλη οθόνη.

Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, της έγινε πρόταση για να συμμετάσχει στην ταινία "The Secret Life Of Bees", αλλά την απέρριψε αφού η υπερπροστατευτική μαμά της θεώρησε ότι είναι πολύ νωρίς για να μπει η κόρη της στη... δουλειά από τώρα.

Ωστόσο η 51χρονη Μαντόνα ενθαρρύνει τη Λόλα -όπως φωνάζει την κόρη της- να κάνει αυτό που της αρέσει. Το 2009, η μικρή συμμετείχε στο επετειακό βίντεο κλιπ για τη μαμά της, όπως μπορείτε να δείτε και στο απόσπασμα που ακολουθεί, ενώ υπογράφοντας μαζί της μια σειρά νεανικών ρούχων, φανέρωσε μια ακόμη κλίση της.

Η σειρά με τίτλο "Material Girl" αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη στο εμπορικό κατάστημα "Macy's" τον Αύγουστο και είναι επηρεασμένη από το στυλ των χιπ χοπάδων, των μπαλαρίνων και των ευρωπαϊκών μουσικών συγκροτημάτων που ακούει.

Μιλώντας για τις στυλιστικές επιλογές της Λούρδης, καρπού του έρωτά της με τον γυμναστή Κάρλος Λεόν (Carlos Leon), η Μαντόνα δεν είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα προοδευτική. "Αν θα ήθελα κάτι, είναι η κόρη μου να ντυνόταν λίγο πιο σεμνά", είπε. "Ξέρω ότι ακούγεται ειρωνικό να το λέω εγώ αυτό. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι στο DNA της. Φυσικά, ποτέ δεν της λέω πως να ντύνεται", συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα