Η Αντζελίνα πάσχει από κατάθλιψη!

05.09.2008
Απ' ότι φαίνεται η γέννηση της Βίβιαν και του Νοξ, στο τέλος Ιουλίου δημιούργησε προβλήματα στην Αντζελίνα Τζολί.

Απ' ότι φαίνεται η γέννηση της Βίβιαν και του Νοξ, στο τέλος Ιουλίου δημιούργησε προβλήματα στην Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η γοητευτική σταρ, που το επώνυμό της στα γαλλικά σημαίνει "όμορφη", πάσχει από κατάθλιψη.

Μάλλον πρόκειται για μια κατάσταση που είναι συνήθης μετά τη γέννα και είναι γνωστή ως "επιλόχειος κατάθλιψη".

Η 33χρονη Αντζελίνα που έχει άλλο ένα παιδί από των Μπραντ Πιτ και ακόμη τρία υιοθετημένα παιδιά, έχει κλειδωθεί στον πύργο τους στη Γαλλία και δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν, με εξαίρεση μια οικογενειακή φωτογράφιση. Ένας φίλος της οικογένειας αποκαλύπτει σχετικά: "Είναι εξαντλημένη και δεν κοιμάται καθόλου τα βράδια".

"Τους επισκέπτεται συχνά ένας γιατρός, γιατί η Αντζελίνα ανησυχεί πολύ για τα δίδυμα. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν κολικούς και δεν μου φαίνονται εντελώς καλά". Και συνεχίζει: "Φαίνεται ότι η Αντζελίνα έχει κατάθλιψη. Μακάρι να είναι απλώς επιλόχειος κατάθλιψη".

Η επιλόχειος κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί στις γυναίκες μέσα στο πρώτο εξάμηνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Εκδηλώνεται με εκνευρισμό, αϋπνία, κούραση, ανορεξία, αδιαφορία για τις χαρές της ζωής, άγχος, και ενοχές. Συνήθως θεραπεύεται από μόνη της μέσα σε λίγους μήνες, με αρκετή κατανόηση από το περιβάλλον της γυναίκας, αλλά αν τα συμπτώματα επιμένουν είναι απαραίτητη η συμβουλή κάποιου ψυχοθεραπευτή.