Ο δυναμίτης από την Κούβα

05.09.2008
Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στον «Όμορφο κόσμο» του Μεγάλου Καναλιού τη χρονιά που μόλις ξεκινάει δεν έχουν τελειωμό. Στην παρέα του Γρηγόρη αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται και ο Χουαν Κάρλος

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στον «Όμορφο κόσμο» του Μεγάλου Καναλιού τη χρονιά που μόλις ξεκινάει δεν έχουν τελειωμό. Στην παρέα του Γρηγόρη αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται και ο Χουαν Κάρλος, ένας έγχρωμος και πάντα χαμογελαστός Κουβανός.

Ο νέος συνεργάτης του Αρναούτογλου βρίσκεται στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια, έχει σπουδάσει φαρμακοποιός, αλλά στην Ελλάδα κάνει καριέρα ως ένας από τους πιο πετυχημένους φυσικοθεραπευτές. Μάλιστα, στην ατζέντα του υπάρχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, τα οποία εμπιστεύονται τα χέρια του για να χαλαρώσουν.

Η γνωριμία με τον Γρηγόρη έγινε αυτό το καλοκαίρι, όταν ο παρουσιαστής, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στο Νησί των ανέμων. Στο ξενοδοχείο που διέμενε για τις διακοπές του ζήτησε να κάνει ένα μασάζ κι εκεί εμφανίστηκε ο Χουάν. Το μασάζ τελικά δεν έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου, αφού ο Γρηγόρης είχε κατά νου ότι θα αφεθεί στα χέρια κάποιας εξωτικής θηλυκής παρουσίας και όχι στα στιβαρά μπράτσα του Κουβανού, αλλά να που η γνωριμία αυτή κατέληξε σε συνεργασία.

«Είναι η Καλομοίρα έγχρωμη», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν τον παρουσίασε στους συνεργάτες του. Και αυτή είναι η αλήθεια. Ο Χουάν Κάρλος είναι πάντα χαμογελαστός και εκπέμπει μοναδική θετική ενέργεια. Ταλαντούχος στο χορό και ευρηματικός στις ατάκες, παρόλο που τα ελληνικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα. Εύκολα όμως μπαίνει στο πνεύμα και το χιούμορ του είναι εξαιρετικό. Όσο για την προσωπική του ζωή, από ό,τι μάθαμε, είναι παντρεμένος.

Η μασκότ του Γρηγόρη
Όπου στο όνομα Άρνι ακούει ένας συμπαθέστατος σκύλος, που μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν περιπλανώμενος. Ο Γρηγόρης τον συμπάθησε, τον υιοθέτησε και, πλέον, τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Το όνομά του προέρχεται από το άλλο αγαπητό μέλος του ζωικού βασιλείου, «το αρνί και όχι το Αρναούτογλου», υποστηρίζει ο Γρηγόρης.

Γιατί, αν δεν το ξέρετε, Άρνι είναι και το παρατσούκλι του, τουλάχιστον μέχρι πρότινος. Έτσι τον αποκαλούσαν οι πολύ δικοί του άνθρωποι, που τώρα πια σχολιάζουν ότι το τετράποδο έγινε κυριολεκτικά η... ουρά του παρουσιαστή.

Ο Γρηγόρης βρήκε στο δρόμο τον πανέμορφο σκύλο ελαφρά χτυπημένο πριν από λίγες ημέρες. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το «καλό παιδί» της τηλεόρασης τον πλησίασε και, αφού κατάλαβε ότι κυκλοφορεί μόνος του, τον περιέθαλψε και τον φρόντισε σαν να ήταν δικός του. Η επίσκεψη στο γιατρό για τις πρώτες βοήθειες και τον εμβολιασμό ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις του Γρηγόρη για το νέο του φίλο, ο οποίος είναι κατά το ήμισυ ελβετικό κυνηγόσκυλο. Το κόκκινο φουλάρι στο λαιμό ήταν το πρώτο δώρο στο νέο του φίλο.

Ο Άρνι, τώρα, ανταποδίδει κάθε λεπτό την αγάπη και την ευγνωμοσύνη στο νέο του φίλο και δεν φεύγει λεπτό από κοντά του. Από το πρωί που ο Γρηγόρης βρίσκεται στο γραφείο του, προετοιμάζοντας για μία ακόμη χρονιά τον «Όμορφο κόσμο» με τους συνεργάτες του, ο σκυλάκος είναι μαζί του και παρακολουθεί ήσυχος τα όσα συμβαίνουν γύρω του. Κάτι σαν τη μασκότ του στούντιο και των γραφείων δηλαδή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ