Ανοίγει αλυσίδα κομμωτηρίων ο Πλούταρχος!

11.09.2008
Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Πλούταρχος πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι εργαζόταν ως κομμωτής και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους!

Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Πλούταρχος πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι εργαζόταν ως κομμωτής και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους! Τελευταία, λοιπόν, σκέφτεται να «επιστρέψει» στο χώρο, αφού τον γνωρίζει καλά... Όχι βέβαια ως κομμωτής, αλλά ως επιχειρηματίας, καθώς σκέφτεται να ανοίξει αλυσίδα κομμωτηρίων.

Το νέο κυκλοφόρησε και μάλιστα έχει γίνει talk of the showbiz! Ο σοφός λαός λέει «μάθε τέχνη κι άς τηνε κι άμα πεινάσεις, πιάς τηνε» και παρόλο που ο Γιάννης είναι πολύ πετυχημένος στον καλλιτεχνικό χώρο και θα τραγουδάει για πολλά χρόνια ακόμα, θεωρεί πως μπορεί να επενδύσει σε κάτι που γνωρίζει εξίσου καλά. Αναφερόμαστε στην κομμωτική τέχνη, που τη σπούδασε και την εξάσκησε με μεγάλη επιτυχία ως Γιάννης Κακοσσαίος πριν γίνει το μεγάλο αστέρι, ο Πλούταρχος, που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας από τη Λιβαδειά (σ.σ.: συγκεκριμένα, από το χωριό Μαυρόγια, λίγο έξω από τον Ορχομενό), σπούδασε και δούλεψε ως κομμωτής στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα. Η χτένα και τα ψαλίδια ήταν γι αυτόν η πρώτη του απασχόληση, όπου κι εκεί έκανε θαύματα πριν πιάσει το μικρόφωνο. Σκέφτεται λοιπόν να επενδύσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό σε μια αλυσίδα κομμωτηρίων. Το πρώτο θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στη Γλυφάδα, το δεύτερο στη Λιβαδειά και το τρίτο πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιο αυτό το έχει εδώ και καιρό στο μυαλό του, καθώς θέλει να εξασφαλίσει τα τέσσερα παιδιά του και προβλέπει όχι απλώς να κάνει ένα κομμωτήριο, αλλά έναν μικρό «παράδεισο», όπου οι γυναίκες θα μεταμορφώνονται, ενώ κάποιες ώρες θα βρίσκεται και ο ίδιος εκεί για να τους δίνει πολύτιμες συμβουλές για τα μαλλιά και την περιποίησή τους.

Έχει βάλει, λοιπόν, συνεργάτες του να βρουν το οίκημα που θα μπορέσει να διαμορφώσει σε κομμωτήριο, αλλά και να αναζητήσουν σε εταιρείες του εξωτερικού ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό και θεραπείες περιποίησης μαλλιών και spa. Άλλωστε, ως γνώστης του αντικειμένου θέλει τα μαγαζιά του να μπορούν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στην περιποίηση της γυναικείας κόμης αλλά και γενικότερα στην αισθητική. Αν και στο παρελθόν πολλοί ήταν εκείνοι που τον είχαν προσεγγίσει για να συνεταιριστούν σε παρόμοιες ή άλλες επιχειρήσεις κι εκείνος απαντούσε αρνητικά, φαίνεται ότι οι θαυμάστριές του έγιναν η αιτία να σκεφτεί πιο σοβαρά αυτή την επένδυση. Και μάλιστα σε κάτι που θα είναι ολότελα δικό του, αλλά όπου θα δουλεύουν και κάποιοι συγγενείς του, αφού, ως γνωστόν, ο Πλούταρχος είναι όχι μόνο το καλό παιδί της πίστας, αλλά ένας από τους πιο καλούς οικογενειάρχες. Φυσικά, ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να βλέπει από κοντά το γνωστό τραγουδιστή και να λέει στις φιλενάδες της ότι χτενίζεται στου Πλούταρχου; «Ηairdress Ρloutarxos», λοιπόν, όχι σε videoclip, αλλά, αν όλα πάνε καλά, σύντομα κοντά σας.