Νέες φουρτούνες για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!

05.09.2008
Ποιος θα υποδυθεί το γιο της Αλίκης στο «Έχω ένα μυστικό»; Νέες φουρτούνες περιμένουν απ ό,τι φαίνεται τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, αφού, όπως συζητιέται έντονα στους καλλιτεχνικούς κύκλους
Ποιος θα υποδυθεί το γιο της Αλίκης στο «Έχω ένα μυστικό»; Νέες φουρτούνες περιμένουν απ ό,τι φαίνεται τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, αφού, όπως συζητιέται έντονα στους καλλιτεχνικούς κύκλους, θέλει να είναι εκείνος που θα παίξει αυτόν το ρόλο. Άραγε ο αγαπημένος γιος της μεγάλης σταρ θα τολμήσει να πάει για άλλη μια φορά κόντρα σ' αυτούς που του την έχουν στημένη στη γωνία;

Δύο «σενάρια» παίζουν τις τελευταίες μέρες και συζητιούνται έντονα σε κύκλους της showbiz, καθώς ο θόρυβος για το σίριαλ «Έχω ένα μυστικό» δεν λέει να κοπάσει. Σύμφωνα με το πρώτο, ο ίδιος ο γιος της Αλίκης θα παίξει το ρόλο που γνωρίζει καλύτερα, με διαλόγους που έγιναν ανάμεσα σ' εκείνον και τη μητέρα του από τα είκοσί του χρόνια μέχρι λίγο πριν εκείνη αφήσει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας σε θλίψη το πανελλήνιο. Το άλλο «σενάριο» θέλει την εταιρεία παραγωγής να συζητάει ήδη να διαμορφωθούν έτσι τα πράγματα, ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα, ένα σε μικρότερη ηλικία και ένας ηθοποιός σε μεγαλύτερη ηλικία, οι οποίοι θα υποδυθούν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στις αντίστοιχες ηλικίες. Το πρώτο «σενάριο», όμως, φαίνεται να ασπάζονται οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της σειράς, καθώς η συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ σίγουρα θα ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του ομώνυμου βιβλίου, που πηγαίνει ταχύτατα να γίνει best seller και έχει συγκινήσει το κοινό ως ένα μνημόνιο ψυχής, με απόλυτη ειλικρίνεια και αγάπη για τα όσα έζησε ο ίδιος με τους διάσημους γονείς του. Μάλιστα, πηγές από τηλεοπτικούς κύκλους αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή του Γιάννη στη σειρά σ' ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, αφού θα υποδυθεί τον ίδιο του τον εαυτό. Μόνο που αυτό θα χρειαστεί πολλή δύναμη ψυχής από τον ίδιο, καθώς, όπως απέδειξε με το βιβλίο του, είναι ένα ευαίσθητο παιδί που λάτρευε τη μητέρα του αλλά και τον πατέρα του παρά τις όποιες αντιθέσεις τους. Γι αυτό και αρκετές φορές στα γυρίσματα, τα οποία παρακολουθεί, δεν άντεξε και βούρκωσε.

Θα μπορέσει, λοιπόν, να ξαναζήσει όλα αυτά που έχουν μείνει χαραγμένα στην ψυχή του από τη μητέρα του και τον πατέρα του; Θα τολμήσει να πάει ενάντια σε όλους εκείνους που τον «λιθοβόλησαν» από την πρώτη στιγμή που είπε ότι θα κάνει σίριαλ τη ζωή των γονιών του; Οι πληροφορίες λένε πως ναι, είναι έτοιμος να το τολμήσει, για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να νιώσει δυνατός και εξιλεωμένος και ο ίδιος από «φαντάσματα» του παρελθόντος.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης δεν θα θελήσει να μπει ακόμα περισσότερο στο στόχαστρο των «καλοθελητών», γι αυτό και η παραγωγή ψάχνει να βρει ένα νεαρό αγόρι, το οποίο θα τον υποδυθεί σε μικρή ηλικία, αλλά και τον κατάλληλο ζεν πρεμιέ, ο οποίος θα μπορέσει να αποδώσει το χαρακτήρα του Γιάννη, αλλά και να του μοιάζει φυσιογνωμικά, από την ηλικία των είκοσι χρόνων και μετά, τότε που διαδραματίστηκαν και οι μεγάλες συγκρούσεις με τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Πάντως, σύμφωνα με όσα ακούγονται, το πρώτο «σενάριο» δείχνει να κερδίζει έδαφος και ήδη ετοιμάζονται τα κείμενα, καθώς η παρουσία του γιου θα υπάρχει σε αρκετά επεισόδια.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε τι τελικά θα ισχύσει, αλλά ακόμα και στην περίπτωση του δεύτερου «σεναρίου» το σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Γιάννη Παπαμιχαήλ θα κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα.

«Έχασε» τον καλύτερό του φίλο
Πολύ πιο μόνος νιώθει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εδώ και λίγες μέρες μετά το χαμό του πιστού του φίλου, του σκύλου του Ματσάκου, που άγνωστοι τον φαρμάκωσαν.

Το σπίτι του στα Μελίσσια δεν είναι πλέον όπως ήταν πριν από λίγες ημέρες. Λείπει ένα «κομμάτι» του εαυτού του, ένας αγαπημένος φίλος που τον συντρόφευε χρόνια τώρα και του έδινε ανιδιοτελώς την αγάπη του. Ο λόγος για τον Ματσάκο, ένα λαμπραντόρ, που πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι του έριξαν φόλα, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. «Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει συνεχώς και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ποιοι είναι εκείνοι που χωρίς λύπηση φαρμάκωσαν το σκύλο του», λέει αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ ένας από τους καλύτερους φίλους του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ήταν Δευτέρα βράδυ όταν ο Γιάννης γύριζε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο. Μόλις μπήκε μέσα, άνοιξε τα φώτα και είδε τον αγαπημένο του σκύλο, εκείνον που του κρατούσε συντροφιά μετά το θάνατο του πατέρα του, να έχει αφρούς στο στόμα. Έτρεξε και ανασήκωσε το κεφάλι του Ματσάκου, αλλά μάταια... Είχε ξεψυχήσει...

Κανείς από το περιβάλλον του Γιάννη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πιο πιστός φίλος του, εκείνος που άκουγε όλα τα παράπονά του, τις πίκρες του και τις χαρές του, δεν υπάρχει πλέον στη ζωή. Είναι γεγονός ότι η απώλεια του Ματσάκου του έχει στοιχίσει πολύ, κλονίζοντας για ακόμη μια φορά την ψυχική του υγεία. Την επόμενη μέρα παρέα με λίγους φίλους τον έθαψε, ενώ χαρακτηριστικό του πόσο πολύ δεμένος ήταν με τον Ματσάκο είναι πως σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες του ο Γιάννης έχει αγκαλιά τον αγαπημένο του σκύλο!

Α.Ζ.