Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του: «Η μάνα της έκανε τεστ DNA»

21.02.2024
Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του: «Η μάνα της έκανε τεστ DNA»
Photo: NDP Photo Agency
Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος και (όπως πάντα) δεν «μάσησε» τα λόγια του!

Για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά του μίλησε (εκτενώς) ο δημοφιλής ηθοποιός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στάθηκε αρκετά στη σχέση του με τη μοναχοκόρη του, Βαλίσια, η οποία, φαίνεται ότι του μοιάζει υπερβολικά.

Η 22χρονη κοπέλα είναι καρπός του έρωτά του με τη Μαρία Μαγγίνα, με την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά «χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε το ζευγάρι και γίναμε αδέλφια» και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες.

{https://www.instagram.com/p/CtE8nhHrLul/}

Ο περήφανος μπαμπάς καμάρωσε για την κόρη του ενώ παραδέχτηκε πως μπροστά της νιώθει αγράμματος.

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει αυτό το παιδί, τι γνώσεις! Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της. Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο, που ξέρει τα πάντα και έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Που έχει διαβάσει 1.000 έργα; Τι να συζητήσω μαζί της; Για μουσική, για ζωγραφική; Αισθάνομαι αγράμματος», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν της έδωσε εκείνος στίγμα. «Γεννήθηκε με αυτό», είπε συγκεκριμένα ενώ παραδέχτηκε ότι μπροστά της νιώθει... «βλάκας».

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για τη Βαλίσια, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως είναι σίγουρα φίλη του και σίγουρα κόρη του όμως «η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε "κάτι έκανες"», αστειεύτηκε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος περιγράφει πώς έφτασαν σε γάμο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και γιατί χώρισαν

Φέτος ο Απόστολος Γκλέτσος συμμετέχει στη Γη της Ελιάς και δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για αυτή τη συνεργασία. «Δεν είναι λίγο να σε παίρνουν τηλέφωνο από την καλύτερη δουλειά της ελληνικής τηλεόρασης», είπε ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έχει πει κι εκείνος στη ζωή βλακείες. «Δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο», ανέφερε σχετικά.

Όσο για την πολιτική; Ο Απόστολος Γκλέτσος παραμένει στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρύβει ότι θαυμάζει τον Στέφανο Κασελάκη και παραδέχεται πως αν εκείνος του το ζητούσε, στις εκλογές θα κατέβαινε υποψήφιος στην Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2024 - 15:01