Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε ότι έκανε γνωστό τον Στάθη Σχίζα και εκείνος απάντησε ως gentleman

20.02.2024
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε ότι έκανε γνωστό τον Στάθη Σχίζα και εκείνος απάντησε ως gentleman
Photo: NDP Photo Agency
Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπήρξαν ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια.

Μετά τους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο με το Survivor ο Στάθης Σχίζας έπιασε το μικρόφωνο συμμετέχοντας στο Just The 2 of Us που μόλις ξεκίνησε, στο οποίο έχει ζευγάρι και coach τη Μαλού (Δες ΕΔΩ και τα υπόλοιπα 16 ζευγάρια της φετινής σεζόν)

Η κάμερα του Πρωινού «τσάκωσε» τον επιχειρηματία και νικητή του Survivor 2022 και αρχικά η συζήτηση στράφηκε γύρω από το σόου και τις διαφορές του με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μένοντας ιδιαίτερα στη λέξη (και την ουσία της) ριάλιτι!

«Εδώ έχουμε μαζευτεί όλοι οι άφωνοι, κάνουμε πλάκα, εσείς κοροϊδεύετε, το κάνουμε για καλό σκοπό και περνάμε όμορφα», είπε ο Στάθης και στη συνέχεια δέχτηκε μια ερώτηση για την πρώην σύντροφό του, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε υποστηρίξει πως εκείνη τον έκανε γνωστό.

«Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, με πάθος κιόλας, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη, για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες. Ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλέξανδρα Παναγιώταρου με τον Σχίζα όμως να απαντά με πολύ χαμηλούς τόνους.

«Δε νομίζω να το εννοούσε έτσι, θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι. Γιατί έτσι όπως ακούγεται δεν ισχύει κιόλας. Αλλά τι να πω; Αν νομίζει αυτό, να είναι καλά, δεν ξέρω, όλα καλά», απάντησε με τη δημοσιογράφο να επιμένει αλλά εκείνον να την κόβει, πολύ ευγενικά, μάλιστα.

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ένας μεγάλος έρωτας που έληξε με... block - Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν πολύ

«Άκου, δεν υπάρχει περίπτωση για πρώην σύντροφό μου να πάρετε κακή κουβέντα με τίποτα. Όλα καλά, εγώ κρατάω τα καλά και προχωράμε», είπε ο Στάθης Σχίζας εκφράζοντας και την άποψή του περί του πόσω γνωστός είναι. «Γνωστός δεν είμαι, αναγνωρίσιμος είμαι. Οι Διάσημοι είναι στο Hollywood», είπε και το έληξε!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2024 - 17:26