Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε - Τελικά έπεσε»

20.02.2024
Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε - Τελικά έπεσε»
Photo: NDP Photo Agency
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου είναι μαζί ε΄δω και 30 χρόνια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ONE και τον Μάνο Νιφλή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Ελένη Ράντου, για την οποία είπε πως την είχε ξεχωρίσει όταν την είχε δει σε μια εκπομπή.

«Εγώ την είχα δει σε μια εκπομπή και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που έπαιζε», είπε ο σπουδαίος έλληνας μουσικός τονίζοντας πως εκείνος για να ερωτευτεί θα πρέπει να θαύμαζε πρώτα.

«Σύχναζε σε ένα μπαρ που εγώ πήγαινα με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει», συνέχισε ο Βασίλης εξηγώντας πως επειδή ντρεπόταν πολύ έβαζε τον Χριστόφορο, τον κιθαρίστα του να ρωτήσει τον Βασίλη, τον ιδιοκτήτη αν ήταν εκεί. «Πώς πάει σήμερα, τίποτα σε Ράντου έχουμε;», ρωτούσε συγκεκριμένα...

«Την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε», είπε ο Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου και την γνωριμία τους ενώ για τον γάμο τους είπε πως δεν υπήρξε πρόταση. «Απλά είπαμε να παντρευτούμε και πήγαμε και παντρευτήκαμε» είπε, ύστερα από δυο χρόνια σχέσης.

Και μετά ήρθε η Νικολέτα,η μοναχοκόρη του ζεύγους, για την οποία ο μπαμπάς... «λιώνει». «Τρελάθηκα πραγματικά, είχα τη δική μου κόρη», λέει ο Βασίλης με παιδιάστικη τρυφερότητα ενώ δεν έκρυψε πως η σύζυγός του κα΄νει ακόμη και σήμερα την πιο αυστηρή κριτική.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2024 - 15:12