Ο Ben Affleck κάνει επικό τρολάρισμα στη σχέση του με την JLo κι εκείνη καμαρώνει

06.02.2024
Ο Ben Affleck κάνει επικό τρολάρισμα στη σχέση του με την JLo κι εκείνη καμαρώνει
«Ζευγάρι που γελάει μαζί μην το φοβάσαι», λέει ο λαός και στην περίπτωση των Bennifer φαίνεται ότι τα θεμέλια είναι πολύ γερά και στο κομμάτι του χιούμορ.

Είναι γνωστό ότι ο Ben Affleck είναι το βασικό πρόσωπο στις καμπάνιες των Dunkin' Donuts και η τελευταία διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί είναι... έπος!

Το σποτάκι προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τελετής για τα Grammy 2024 και τρολάρει τη διαβόητη εμφάνισή του στην περσινή εκδήλωση όπου η τελείως βαρεμένη φάτσα του στο πλευρό της συζύγου του είχαν γίνει viral ενώ του αποδώθηκε για πρώτη φορά το παρατσούκλι Sad Affleck, το οποίο εν καιρώ διέψευσε και η JLo λέγοντας πως «Όχι, είναι χαρούμενος»!

Γυρίζουμε στην πρόσφατη διαφήμιση λοιπόν, η οποία ξεκινά με πλάνο του Affleck να βλέπει στην τηλεόραση ένα πρωτοσέλιδο με τη φάτσα του σε εκείνη τη βραδιά και στον τίτλο το «Ο πιο βαρεμένος άνθρωπος στον κόσμο».

«Ναι, καλά, γελάτε», λέει έξαλλος ο Ben πίνοντας τον παγωμένο Dunkin’ καφέ του. «Βαριέται. Όχι. Για περιμένετε... Παρακολουθείτε τα πα΄ντα... Μπορώ να το κάνω. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;», μονολογεί.

Στην αμέσως επόμενη σκηνή φαίνεται να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο και εικάζουμε ότι είναι η Jennifer. «Τι γίνεται μωρό μου;», της λέει συνεχίζει περιγράφοντας ένα τρελό όνειρο που είχει. «Θα γελάσεις. Είδα ότι ήρθαν στο μυαλό κάποια μπιτάκια κι εσύ μου είπες να τα κάνω δίσκο», συνέχισε ο Affleck προσθέτοντας ότι είχε ήδη και την περσόνα του έτοιμη: BLo, όπως JLo!

Είναι ενθουσιασμένος όμως γειώνεται απότομα όταν φαίνεται πως η Jen του λέει ότι δεν μπορεί να τον βοηθήσει εκείνη τη μέρα όπως της ζήτησε. «Καταλαβαίνω», λέει και στο επόμενο μισό της διαφήμισης καταγράφονται οι προσπάθειές του να καταγράψει την έμπνευσή του και να κάνει μερικούς άλλους ειδικούς να ακούσουν τη μουσική του. Θέλει να γίνει Popstar (είναι και ο τίτλος του σποτ) και δεν θα σταθεί τίποτα στο διάβα του.

Jennifer Lopez: Επέτειος γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες και νέα ερωτική εξομολόγηση στον Ben Affleck

Αφού δείχνει τα μπιτάκια του, που μάλλον δεν είναι τόσο καλά όσο νομίζει, ζητά βοήθεια είναι η Charli D’Amelio, η διάσημη TikToker με τους πα΄νω από 151 εκατομμύρια ακολούθους που ξέρει σίγουρα κάτι από χωρό και δυνατά posts.

«Ίσως μπορείς να μου δείξεις πώς γίνεται», της λέει ο Affleck και μόλις εκείνη κάτι του δείχνει, ενθουσιάζεται. «Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό», λέει ο ηθοποιός με την επόμενη ερώτηση όμως να πέφτει σαν... βόμβα: «Ποιος είναι ο TikTok;». Ούτε εκείνη, όμως τον γνωρίζει και η στιγμή τρολάρεται επίσης.

{https://www.youtube.com/watch?v=QKuIvx7gPBU&ab_channel=Dunkin%27}

{https://www.youtube.com/watch?v=VhRsNp4Wiss&ab_channel=Dunkin%27}

Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη συνάντηση με την D'Amelio, αποφασίζει να δώσει ο ίδιος λίγο μπουστάρισμα στον εαυτό του. «Σου λένε ότι δεν αξίζεις. Είσαι ένας ανόητος, μεσήλικας, αδέξιος λευκός άντρας χωρίς ρυθμό και δεν μπορείς να τραγουδήσεις ούτε νότα. Δεν έχεις κανέναν συγχρονισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να γίνεις popstar; Με υποτιμάτε; Κακό του κεφαλιού σας», τον βλέπουμε να λέει βάζοντας ένα γιγαντιαίο ντόνατ στον λαιμό όπως οι ράπερς και τον ακούμε με τόνο βαρύ και φρύδι σηκωμένο, προφανώς, να τρολάρει τη σύζυγό του, χρησιμοποιώντας τον τίτλο του τελευταίου της άλμπουμ: «This is Me Now».

H JLo πόσταρε το βίντεο και οι φανς χειροκροτούν και τους δυο με πα΄θος! Φανταστικό, πραγματικά. Ιδού:

{https://www.instagram.com/p/C2_j54kLLK7/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.02.2024 - 13:48