Ο Χρήστος Μάστορας και ηθοποιός: Θα ερμηνεύσει τον Στέλιο Καζαντίδη σε νεαρή ηλικία

07.02.2024
Ο Χρήστος Μάστορας και ηθοποιός: Θα ερμηνεύσει τον Στέλιο Καζαντίδη σε νεαρή ηλικία
23 χρόνια μετά τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη η ζωή του γίνεται ταινία και τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη.

Η είδηση για την ταινία επιβεβαιώθηκε από τη χήρα του θρύλου του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού η οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης ήθελε πολύ να γίνει κάτι τέτοιο και τώρα ο καιρός ωρίμασε.

Όπως ακούσαμε στο Πρωινό η Βάσω Καζαντζίδη και ο αδελφός του Στέλιου, Στάθης, έχουν δώσει τα δικαιώματα ενώ έχουν ήδη διαβάσει το σενάριο, έχουν αφαιρέσει, προσθέσει, αλλάξει ό,τι ήθελαν και το πράγμα έχει πάρει τον δρόμο του.

Το σενάριο έχει γράψει η Κατερίνα Μπέη, η οποία έχει υπογράψει και το σενάριο της πολυβραβευμένης ταινίας για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, «Ευτυχία» ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του μέσα από επιτυχίες όπως «Αυτή η νύχτα μένει», «Άντε γεια», «Πίσω Πόρτα».

Χρήστος Μάστορας - Χάρις Αλεξίου: Μια νέα συνεργασία που μας ενθουσίασε

Η ταινία, σε παραγω΄γη της Tanweer Production, θα είναι μεγάλη και κομμένη σε δύο μέρη με το πρώτο να σταματά τη στιγμή που ο θρυλικός τραγουδιστής πηγαίνει στην Αμερική και σε αυτό, όπως, επίσης επιβεβαιώθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Στο δεύτερο μέρος θα είναι κάποιος άλλος ηθοποιός ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί καθώς ακόμη αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν μερικά από τα πιο σημαντικά πρόσωπα που πέρασαν από τη ζωή του Στέλιου Καζαντίδη, όπως η Μαρινέλα και ο Μανώλης Χιώτης, για παράδειγμα.

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια. Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα», είπε η κυρία Βάσω Καζαντζίδη εξηγώντας πως δεν ήταν η πρώτη φορά που την προσέγγισαν για κάτι τέτοιο, όμως τώρα «έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ…». «Τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Εχουν τελειώσει τα πάντα» συνέχισε η Βάσω Καζαντζίδη καταλήγοντας πως «Ηταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε. Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Αγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ηταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Όλγα Κιουρτσάκη: Δημοσίευσε συνέντευξη της μητέρας της, Άντζελας Δημητρίου, που αναιρεί τα ίδια της τα λεγόμενα

Τελευταία τροποποίηση στις 07.02.2024 - 12:42