Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο του πατέρα της - Η συγκινητική έναρξη

05.02.2024
Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο του πατέρα της - Η συγκινητική έναρξη
Μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Ύστερα από μία εβδομάδα απουσίας η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής και η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς ο λόγος της απουσία της ήταν ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της τον οποίο λάτρευε. Μάλιστα πρόσφατα, ανήμερα τ' Αη Γιαννού του είχε αφιερώσει ένα story για τη γιορτή του.

Μπαμπάς φαίης σκορδά

Η είδηση για τον θάνατο του κυρίου Γιάννη Σκορδά έφτασε στη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και από εκείνη την στιγμή η Φαίη βρέθηκε αμέσως στο Κιλκίς μαζί για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της και της οικογένειάς της σε αυτή την τραγική στιγμή.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή Fay's Time προβαλόταν κανονικά με τα μέλη του πάνελ και σήμερα, Δευτε΄ρα 5/2 επέστρεψε κι εκείνη.

Φορώντας μια μαύρη ζακέτα με ένα άσπρο πουκάμισο και τον κόμπο να μην μπορεί να φύγει από τον λαιμό, η Φαίη Σκορδά απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στους τηλεθεατές και τους ευχαρίστησε για το τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης που δέχτηκε όλο αυτό τον καιρό. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το κανάλι «για τον χρόνο» που της έδωσε!

«Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω και για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε, που δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνουμε παρέα», ξεκίνησε μιλώντας με δυσκολία, η παρουσιάστρια. «Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες... Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί κι όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον - και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε και τον χρόνο - κι έχοντας εσάς, το κυριότερο, προχωράμε», συνέχισε.

{https://www.instagram.com/p/C29jhm8oS4U/}

Την αγάπη και τη συμπαράστασή της στη Φαίη Σκορδά και στο πένθος της έστειλε διαδικτυακά και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία πριν από δυο χρόνια έχασε τη μητέρα της και έχει γνωρίσει την οδυνηρή απώλεια γονέα. Μία φωτογραφία της Φαίης, το όνομά της και μια καρδου΄λα μοιράστηκε μέσω story η Σίσσυ και δεν χρειάστηκε κάτι άλλο.

2_21.png

Χθες, Κυριακή 4/5 και προσπαθώντας, προφανώς, να μπει ξανά στους γνωστούς ρυθμούς η Φαίη Σκορδά τίμησε τον πατέρα της με μια ανάρτηση. «Μπαμπάκα μου σ' αγαπώ» διαβάζουμε στη λεζάντα και στις φωτογραφίες, γλυκύτατες, τρυφερές εικόνες των δυο τους από το χθες.

{https://www.instagram.com/p/C24cNSPNctP/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.02.2024 - 14:14