Η Britney Spears ζητά συγνώμη από τον Justin Timberlake και αποθεώνει δημόσια το νέο του single

29.01.2024
Η Britney Spears ζητά συγνώμη από τον Justin Timberlake και αποθεώνει δημόσια το νέο του single
Αυτό που συνέβη, ούτε ο ίδιος ο Justin Timberlake δεν πρέπει να το πιστεύει! Κι όμως... συνέβη!

Αυτό κι αν είναι «απ' τ' άγραφα»! Ένα ολόκληρο σταθερό post αφιερώνει στον πρώην σύντροφό της η Britney (ναι, αυτόν που «έσκισε» μέσα από την πρόσφατη βιογραφία της). Τι να πει κανείς! Άνθρωποι είναι κι αυτοί οι διάσημοι και, υπό αυτή την έννοια, έχουν δικαίωμα να αναθεωρήσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ ζήτησε συγνώμη από τον Justin Timberlake, παραδέχτηκε ότι «έχει ερωτευτεί το καινούριο του κομμάτι» και αποκάλυψε ότι «λυπάται βαθύτατα για μερικά πράγματα που έγραψε στα απομνημονεύματά της του 2023».

Κάτι ήξερε ο Timberlake που ανησυχούσε για το βιβλίο της πρώην συντρόφου του πριν καν κυκλοφορήσει. «The Woman In Me» ο τίτλος και η Spears αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι του στον Justin με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 1999 μέχρι το 2002.

Μεταξύ των αποκαλύψεων που προκάλεσαν σάλο διαμαρτυριών ήταν και ότι εκείνος την προέτρεψε να κάνει έκτρωση όταν έμεινε έγκυος από εκείνον και ότι την έκανε να μοιάζει με «πόρνη που είχε ραγίσει την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής» όταν χώρισαν.

Να όμως που την Κυριακή η Britney το «πήρε αλλιώς» προτείνοντας κλάδο ελαίας στον πρώην της και μάλιστα με τον πιο δημόσιο τρόπο.

Αφορμή στάθηκε το νέο single που κυκλοφόρησε ο Timberlake με τίτλο Selfish (=Εγωιστής), με το οποίο η Spears δήλωσε «ερωτευμένη», τη στιγμή, όμως, που, για την ιστορία, οι φανς της έφεραν ακόμη μία φορά στην κορυφή των τσαρτς στο δικό της ομότιτλο τραγούδι από το 2011.

«Θέλω να απολογηθώ για μερικά από τα πράγματα που έγραψα στο βιβλίο μου. Αν προσέβαλαν κάποιους από τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι πραγματικά, λυπάμαι βαθύτατα», έγραψε η Brit προσθέτοντας «Θέλω επίσης να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Justin Timberlake 'Selfish'. Είναι τοοοοσο καλό και πώς γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον Justin και τον Jimmy μαζί να γελάω τόσο δυνατά;» κρατώντας και ένα «κερασάκι» για το τέλος. «Το Santified είναι απίθανο επίσης», γράφει ως υστερόγραφο η Spears αναφερόμενη στο δεύτερο single του Timberlake που ξεχω΄ρισε.

Στο βίντεο, στιγμές από εμφάνιση του JT με τον Jimmy Fallon και τα σχόλια, όπως και σε όλα τα άλλα posts της, απενεργοποιημένα. Μπορείς να δεις το post ΕΔΩ.

Πολλά γυρίσματα αυτή η σχέση... Για να δούμε τι θα δούμε και στη συνέχεια!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2024 - 17:35