Η Jessica Biel έφαγε ένα σαγκουίνι στο ντουζ και έκανε έξαλλους του φανς για άλλο λόγο

30.01.2024
Η Jessica Biel έφαγε ένα σαγκουίνι στο ντουζ και έκανε έξαλλους του φανς για άλλο λόγο
Το δικό της «κίνημα» ξεκινά η Jessica Biel, η οποία δεν φανταζόταν πως μία συνήθειά της θα είχε τόση ανταπόκριση από τον κόσμο, όμως, να που κάπου... σκόνταψε!

Αρκετά δραστήρια στο TikTok είναι η Jessica Biel και μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στις 27 Δεκεμβρίου αποκάλυψε μία συνήθειά της που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστή.

«Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για μένα είναι ότι μου αρέσει να τρώω μέσα στο ντουζ», είπε η ηθοποιός προσθέτοντας πως βρίσκει κατάλληλες για την περίσταση τροφές τα δημητριακά, τον καφέ, το γιαου΄ρτι ή το τσάι. «Και τα παγωτά, που και αν λιώσουν δε σε πειράζει, πάνε στην αποχέτευση», συνέχισε με πολύ κόσμο να σχολιάζει θετικά την παράξενη, αυτή, συνήθειά της.

{https://www.tiktok.com/@jessbiel/video/7317366322214505771}

Λίγες μέρες αργότερα η Biel μοιράστηκε ακόμη ένα βίντεο για να εκφράσει την έκπληξη και τη χαρά της σχετικά με την τεράστια θετική ανταπόκριση που είχε αυτό το μοίρασμά της.

Η Britney Spears ζητά συγνώμη από τον Justin Timberlake και αποθεώνει δημόσια το νέο του single

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που όλοι ενδιαφέρονται τόσο πολύ», είπε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας πως θέλει να ξεκινήσει ένα κίνημα, ένα κίνημα εκείνων που τρώνε μέσα στο ντουζ! «Νομίζω ότι για τους ανθρώπους που έχουν να κάνουν πολλά αυτό θα δώσει μια λύση», συνέχισε προσθέτοντας και μερικές συμβουλές χρήσης, όπως, για παράδειγμα το πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί μία εσοχή και πως πρέπει το σαπούνι να μένει μακριά. «Και μην ανοίγετε το στόμα σας ενώ μασάτε αν στέκεστε κάτω από το νερό παιδιά, είναι πολύ απλό, μπορείτε να το κάνετε αυτό», ενθάρρυνε τους followers

{https://www.tiktok.com/@jessbiel/video/7326964139325181226}

Μέχρι που χθες μοιράστηκε ένα νέο βίντεο (μέσα από το ντους αυτή τη φορά) στο οποίο, ακολουθώντας την πρόταση κάποιου Follower, δοκίμασε να φάει ένα σαγκουίνι. Η ίδια ενθουσιάστηκε, όμως οι followers εξέφρασαν την αντίθεσή τους, όχι ως προς το τι κάνει ακριβώς (ποιος νοιάζεται, κιόλας) όμως εστιάζοντας στο γεγονός ότι όλη την ώρα του βίντεο το νερό στο ντους τρέχει άδικα, τους έκανε έξαλλους (και δικαίως) και δεν το έκρυψαν.

{https://www.tiktok.com/@jessbiel/video/7328834585230380330?lang=el-GR}

«Βγαίνουμε ραντεβού μεταξύ μας ακόμα και τώρα»: Η συμβουλή των Jessica Biel και Justin Timberlake για έναν επιτυχημένο γάμο

Όλα καλά κι όλα ωραία βρε Jessica αλλά εδώ λέμε το νερό, νεράκι σε όλο τον πλανήτη κι εσύ το ξοδεύεις τόσο άσκοπα; Καμία οικολογική συνείδηση; Ακόμη κι αν δεν της είχε περάσει από το μυαλό, πάντως, σίγουρα μετά τα σχόλια που έλαβε κάτω από την ανάρτηση θα το ξανασκέφτηκε και θα πράξει αναλόγως!

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2024 - 14:21