Γιάννα Αγγελοπούλου - Μαριάννα Λάτση: Απίθανη εμφάνιση με σούπερ μίνι στα μπουζούκια

30.01.2024
Γιάννα Αγγελοπούλου - Μαριάννα Λάτση: Απίθανη εμφάνιση με σούπερ μίνι στα μπουζούκια
Photos: NDP Photo Agency
Στο μαγαζί όπου τραγουδά η Μαρινέλα βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ οι δύο κυρίες με την παρέα τους και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Στο πρώτο τραπέζι του Nox αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν η Μαριάννα Λάτση και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Μαζί τους, ο σύζυγος της δεύτερης, ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόνη Μπόσνιακ, ο Γιώργος Ντάβλας και η Αθανασία Μαρινάκη.

2151_ntavlas_remos_bosnjak_marinaki_latsi_agelopoylos_agelopoyloy_2412024-1.jpg

{https://www.instagram.com/p/C2gR3sHIdP1/}

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκαλύπτει πότε ήταν η στιγμή που θρήνησε τον πατέρας της

Η παρέα έδειξε να διασκεδάζει πολύ ενώ η Μαριάννα Λάτση δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο καταγράφοντας τις όμορφες στιγμές. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όμως δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τη λαμέ σούπερ μίνι φούστα που έχει επιλέξει για την έξοδό της, την οποία έχει συνδυάσει με δικτυωτό καλσόν και μαύρη μπλούσα με διαφάνεια.

2068_mariana_latsi_thodoros_agelopoylos_giana_agelopoyloy_2412024-1.jpg

Τον ίδιο στυλιστικό δρόμο φαίνεται ότι είχε επιλέξει και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία όταν σηκώθηκε για να μιλήσει με τη Μαρινέλα φάνηκε πως φορούσε κι εκείνη μια σούπερ μίνι φούστα και ένα ζευγάρι over the knee μαύρες μπότες.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκαλύπτει πόσων ετών είναι - Μπορείς να μαντέψεις;

1_71.jpg

Από την παρέα δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τα «μέλια» μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ, οι οποίοι τραγουδούσαν επί ώρα ο ένας στον άλλο ενώ στο μαγαζί βρέθηκε ακόμη ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ο φακός «τσάκωσε» σε μια πολύ τρυφερή στιγμή. Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, οι οποίοι στο τέλος της παράστασης πόζαραν μαζί με τη Μαρινέλα και τον πατέρα εκείνου, Μάκη Μάτσα.

3_30.jpg

Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: «Είσαι η τύχη της ζωής μου»

2_42.jpg

0_11.jpg

Τις κυρίες Μαριάννα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου δένει μια στενή σχέση και φιλία πολλών ετών ενώ οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εξόδους, όπως για παράδειγμα αυτή του 2021 όπου είχαν απολαύσει μαζί την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος.

1-5_1.jpg

Μία ακόμη κοινή τους εμφάνιση που έχει καταγράψει ο φακός ήταν κατά τη διάρκεια δεξίωσης προς τιμή του τότε πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Μάιο του 2018.

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία - Την είχε φορέσει και ο Joe Biden

2-1_5.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2024 - 15:43