Sofia Richie: Η αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει μαζί με μια συγνώμη

29.01.2024
Sofia Richie: Η αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει μαζί με μια συγνώμη
Η μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή (μαζί με τον ενθουσιασμό της).

Πριν καν γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, η Sofia Richie και ο Elliot Grainge ανακοι΄νωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και λίγο αργότερα αποκάλυψαν και το φύλο του.

Μέσω TikTok έγιναν αυτά τα «φανερώματα» και στο βιντεάκι καταγράφεται η στιγμή με πρωταγωνιστές το ζευγάρι και το σκυλί της οικογένειας. Και από ό,τι φαίνεται, το μωράκι που περιμένουν είναι κοριτσάκι.

Στο βίντεο βλέπουμε το ζευγάρι στον κήπο του σπιτιού τους με τον 30χρονο Grainge να κρατά στα χέρια του το popper που θα έκανε την αποκάλυψη και λίγο πιο πέρα την 25χρονη Sofia που δεν μπορούσε να κρύψει την ανυπομονησία της.

Όταν μάλιστα άρχισε να βαίνει ροζ καπνός και κομφετί από το popper η αντίδραση της Richie ήταν τόσο έντονη που ακόμη και το σκυλάκι τρόμαξε.

«Συγνώμη σε όλους τους γείτονες για την τροματική κραυγή», αστειεύτηκε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο που δημοσίευσε η Sofia η οποία, χωρίς αμφιβολία ανυπομονεί να κρατήσει την κορούλα της στην αγκαλιά της.

Ο μέλλων μπαμπάς, πάντως, ήταν πιο συγκρατημένος αλλά κι εκείνος φάνηκε συγκινημένος κρατώντας τα χέρια του μπροστά στο στόμα του. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!», είπε η Richie αγκαλιάζοντας τον σύζυγό της και ιδού το βίντεο που μοιράστηκαν.

{https://www.tiktok.com/@sofiarichiegrainge/video/7329242057271250219}

Ονειρευόταν πάντα να κάνει ένα τέτοιο gender reveal η Nicole και για την περίσταση έκαναν το εξής: Αγόρασαν ένα μπλε και ένα ροζ popper και ζήτησαν από τον γυναικολόγο της να στείλει το φύλο στη βοηθό της, Becca, η οποία και τους έδωσε το σωστό χρώμα, ώστε να ήταν έκπληξη και για τους δύο.

Με το καλό λοιπόν, το κοριτσάκι τους που ανεμένεται περί τον Απρίλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2024 - 15:12