Η Sofia Richie είναι έγκυος και ο παππούς Lionel δεν κρύβει τη χαρά του

26.01.2024
Η Sofia Richie είναι έγκυος και ο παππούς Lionel δεν κρύβει τη χαρά του
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει παππούς ο Lionel Richie, όμως αυτό το εγγονάκι που έρχεται θα είναι το πρώτο από αυτή την κόρη του. Και η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Η Sofia, κόρη του Lionel Richie και της δεύτερης συζύγου του, Diane Alexander, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, μουσικό παραγωγό, Elliott Grainge, στις 22 Απριλίου 2023, στη Νότια Γαλλία και να που όπως φαίνεται, την πρώτη τους επέτειο θα την περάσουν αγκαλιά με το πρώτο τους παιδί.

Το 25χρονο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μέσω social media και συγκεκριμένα καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες από το αφιέρωμα που της κάνει η Vogue. Σε αυτές βλέπουμε τη Sofia σε διάφορες πόζες με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο ενώ σε μία λήψη τη συνοδεύει ο σύζυγός της.

{https://www.instagram.com/p/C2iSqqos2dy/}

«Τους τελευταίους μήνες έχω μάθει τόσα όσα δεν έχω μάθει σε όλη μου τη ζωή», λέει σε κάποιο σημείο η Sofia η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον Απρίλιο θα γίνει, με το καλό, πρώτη φορά μητέρα.

Τη χαρά του μοιράστηκε με μία ιστορία και ο Lionel Richie. «Το κοριτσάκι μου περιμένει παιδί», γράφει στη λεζάντα ο περήφανος παππούς και συνοδεύει με μια καρδούλα!

Για την ιστορία, ο διάσημος τραγουδιστής έχει ήδη δυο εγγόνια από την κόρη του Nicole, η οποία είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Joel Madden.

6_42.png

O Απρίλιος μάλλον είναι ο τυχερος μήνας του ζευγαριού καθώς τον Απρίλιο του 2021 γνωρίστηκαν, τον Απρίλιο του 2022 έγινε η πρόταση γάμου, έναν χρόνο μετά, τον ίδιο μήνα παντρεύτηκαν και τον φετινό Απρίλη πρόκειται να γίνουν γονείς!

{https://www.instagram.com/p/C2iVvLryGlr/}

Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.01.2024 - 14:22