Δέσποινα Καμπούρη: «Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί»

26.01.2024
Δέσποινα Καμπούρη: «Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί»
«Δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου το τελευταίο τετράμηνο», παραδέχτηκε η Δέσποινα Καμπούρη και εξήγησε τι της έχει συμβεί.

Στην Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή Happy Day μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

«Με βρήκε η γρίπη Α στο εξωτερικό, την πέρασα πάρα πολύ βαριά, με πολύ επώδυνα συμπτώματα», είπε η δημοσιογράφος προσθέτοντως πως αναγκάστηκε να πάει τα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, όπου, όμως δεν την αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. «Ευτυχώς πήρα την αντιβίωση όταν έπρεπε γιατί θα μου είχε γυρίσει σε πνευμονία», συμπλήρωσε, γενικεύοντας, ωστόσο πως δεν περνά και πολύ καλά με την υγεία της το τελευταίο τετράμηνο.

Η Αθηνά Μαξίμου εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές του συζύγου της, Αιμίλιου ΧειλάκηΗ Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει από πού αντλεί τη δύναμή της

«Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί. Ήταν αποτέλεσμα του Covid που πέρασα, λέγεται "ξαφνική βαρηκοΐα". Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα ζω έτσι από δω και πέρα. Ευτυχώς η ακοή μου επανήλθε στο 95%, αν και οι αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια η Δέπσοινα Καμπούρη μίλησε και για τη συμμετοχή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, που σήμανε και την επιστροφή της στην τηλεόραση ύστερα από χρόνια αλλά και για την επόμενη σεζόν.

«Θεωρώ ότι το Πάμε Δανάη ήταν η ιδανική συνθήκη για την επιστροφή μου στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Βρέθηκα με ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ, δέσαμε πολύ γρήγορα. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση με το κανάλι», είπε και περιμένουμε νεότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.01.2024 - 12:27