Η Ελισάβετ Μουτάφη και το μπότοξ: «Θέλει "τόσο όσο", από νωρίς, όχι ξαφνικά να αλλάζεις πρόσωπο»

26.01.2024
Η Ελισάβετ Μουτάφη και το μπότοξ: «Θέλει "τόσο όσο", από νωρίς, όχι ξαφνικά να αλλάζεις πρόσωπο»
Η δημοφιλής ηθοποιός δεν «μασά» τα λόγια της, ούτε κρύβεται.

Πέρσι την είδαμε στον ρόλο της Μπενούτας Κοέν στο συγκλονιστικό «Βραχιόλι της Φωτιάς» της ΕΡΤ και φέτος τη βλέπουμε στον ρόλο της Στάσας Σκούταρη στο «Προξενιό της Ιουλίας» του Alpha. H Ελισάβετ Μουτάφη είναι στα «πα΄νω» της και το απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν η δημοφιλής πρωταγωνίστρια εξέφρασε τις απόψεις της για την ομορφιά και τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου και γενικά αυτό που με απασχολεί, είναι να μεγαλώνω σωστά», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη συμπληρώνοντας πως η ίδια είναι υπέρ όλων των επεμβάσεων «αρκεί να μην παραμορφώνεσαι».

Μπότοξ κάνει, θα κάνει; «Μπότοξ θα κάνω, βεβαίως το λέω και δημόσια, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θέλει "τόσο όσο", από νωρίς, για να προλαμβάνεις πράγματα. Όχι ξαφνικά να αλλάξεις το πρόσωπό σου», λέει η ηθοποιός υπογραμμίζοντας πως παρόλο που η ίδια αναφέρεται δημόσια σ' αυτό και δεν κρύβεται, δεν πειράζει αν δε κάνουν όλοι το ίδιο.

Salma Hayek: Στα 56 της λέει «όχι» στα botox και αποκαλύπτει τα μυστικά για να αντιμετωπίζει τον χρόνο με φυσικό τρόπο

«Από την άλλη όπως νιώθει ο καθένας, αν δεν θέλει κάποιος να το πει, είναι δικαίωμά του. Εγώ αν το έχω ανάγκη και αν χρειαστεί, όσο μεγαλώνω, θα κάνω κι άλλα πράγματα και δεν θα το κρύψω», συνέχισε.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.01.2024 - 12:41