Λευτέρης Πανταζής: Η αποκάλυψη για μία άγνωστη σχέση του με πολύ γνωστή ηθοποιό

26.01.2024
Λευτέρης Πανταζής: Η αποκάλυψη για μία άγνωστη σχέση του με πολύ γνωστή ηθοποιό
Μία σημαντική για εκείνον σχέση που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.

Καλεσμένος στη εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν την Πέμπτη το βράδυ ο Λευτέρης Πανταζής και άνοιξε την καρδιά του ως προς όλα τα μέτωπα.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα προσωπικά του, ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις πιο δυνατές σχέσεις της ζωής του κάνοντας και μία αποκάλυψη.

Πρώτο αναφέρθηκε το όνομα της Ζώζας Μεταξά, που είναι και μητέρα της μοναχοκόρης του, Κόνις Μεταξά, μετά της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Φίνου.

Λευτέρης Πανταζής: Παντρεύτηκε με τη Super Κική αλλά τον... έκλεψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η σχέση του ΛεΠα με την Lady Angela (όπως τους αποκαλεί ο λαός εδώ και πολλά χρόνια) ήταν πολύ έντονη - «όπως ήταν και ο χωρισμός μας», θα πει εκείνος με νόημα, ενώ σε ερώτηση πώς έφτασαν εκεί έχοντας φτάσει τόσο κοντά στον γάμο, ο Πανταζής υπογράμμισε τον ρόλο που έπαιξαν οι... γονείς. «Καμιά φορά, όταν έχεις το άλογο που τρέχει κούρσα και είναι αυτό που φέρνει τα έπαθλα, φοβάσαι μην το χάσεις», είπε συγκεκριμένα.

«Υπήρξε καμία σχέση σου που εμείς δεν ξέρουμε και είναι σημαντική;», ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου με εκείνον να απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη. «Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της. Η Μαρία Αλιφέρη», είπε με μεγάλη τρυφερότητα ο Λευτέρης Πανταζής συμπληρώνοντας πως οι δυο τους ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο και την «έπνιγε» στα λουλούδια.«Ήμουν ερωτευμένος», πρόσθεσε.

Τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη και η Μαρία Αλιφέρη;

Τελευταία τροποποίηση στις 26.01.2024 - 11:25