Η Eva Mendes αποθεώνει τον Ryan Gosling και «σταυρώνει» τους haters με μια ανάρτηση - φωτιά

25.01.2024
Η Eva Mendes αποθεώνει τον Ryan Gosling και «σταυρώνει» τους haters με μια ανάρτηση - φωτιά
Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια μαζί με τον σύζυγό της ποτέ και πουθενά, όμως η Eva Mendes στηρίζει τον Ryan Gosling σε κάθε του βήμα και στην τελευταία της ανάρτηση έδειξε με πάθος τόσο την αγάπη όσο και τα... νύχια της!

Πρόσωπο των ημερών ο Ryan Gosling και αφορμή ο ρόλος του Ken στην ταινία Barbie της Greta Gerwin. Λίγες μέρες αφού το τραγούδι I' m Just Ken κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα [ναι, τότε που είχε εκείνος την πιο μυθική αντίδραση που τον έκανε meme] ήρθαν και οι υποψηφιότητες των Όσκαρ όπου το όνομά του βρέθηκε ξανά στο «μα΄τι του κυκλώνα».

Ο 43χρονος ηθοποιός προτάθηκε για το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το ότι αγνοήθηκαν (επιδεικτικά κατά μεγάλη μερίδα κοινού) η σκηνοθέτης της ταινίας και, φυσικά, η πρωταγωνίστρια (που είναι και παραγωγός) Margot Robbie στις δικές τους κατηγορίες.

Μία μέρα μετά τη δημόσια αντίδρασή του αγαπημένου της, είχαμε δημόσια κίνηση συμπαράστασης, εκτίμησης, αγάπης, θαυμασμού αλλά και επίθεσης από την Eva Mendes η οποία θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια απέναντι αφενός στην τεράστια αναγνώριση του Gosling, αφετέρου στα αμέτρητα πικρόχολα σχόλια που εκείνος είχε δεχτεί από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι πήρε τον συγκεκριμένο ρόλο.

{ https://www.instagram.com/p/CvaGPTSut2R/}

«Τόσο περήφανη για τον άντρα μου. Τόσο μίσος όταν πήρε αυτό τον ρόλο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να τον μειώσουν γι' αυτό», γράφει η 49χρονη Λατίνα σταρ η οποία είναι ζευγάρι με τον Gosling από το 2012 όπου συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία The Place Beyond the Pines προσθέντας στις φωτογραφίες screenshots από άρθρα που είχαν γραφτεί όταν εκείνος πήρε τον ρόλο και είναι γεμάτα αρνητισμό, κοροϊδία και μίσος!

1-1_4.jpg1-2_4.jpg1-3_1.jpg1-4_1.jpg

«Παρά τα πολλά γελοία #Notmyken άρθρα που έχουν γραφτεί για εκείνον, δημιούργησε έναν τελείως πρωτότυπο, ξεκαρδιστικό, σπαρακτικό και τώρα εμβληματικό χαρακτήρα που τον έφερε μέχρι τα βραβεία Όσκαρ. Τόσο περήφανη γι' αυτόν τον Ken της Barbie», συμπληρώνει η Mendes και στα σχόλια, κυριολεκτικά, αποθεώνεται.

{https://www.instagram.com/p/C2fqJWKuZXs/?img_index=1}

Κάτω τα χέρια από τον Ryan, λοιπόν, λέει η Eva κι εμείς αναρωτιόμαστε αν αυτή τη φορά σπάσει το... «πρωτόκολο» και συνοδεύσει τον «καλό» της σε αυτή τη μεγάλη του στιγμή. Και ας δώσει (που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει) ακόμη μερικά κοινά πλάνα στους δημοσιογράφους. 12 χρόνια μετά τα μοναδικά που υπάρχουν (και αυτά λόγω της προώθησης, τότε, της κοινής τους ταινίας) μήπως είναι καιρός για... ανανέωση;

Υπομονή μέχρι τις 10 Μαρτίου για να δούμε, αν και δεν δίνουμε και πολλές πιθανότητες!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.01.2024 - 15:11