Η Victoria Beckham εύχεται στη νύφη της αποκαλύπτοντας γιατί τη θαυμάζει

09.01.2024
Η Victoria Beckham εύχεται στη νύφη της αποκαλύπτοντας γιατί τη θαυμάζει
29 ετών γίνεται σήμερα (9/1/2024) η Nicola Peltz Beckham και η διάσημη πεθερά της της εύχεται και δημόσια.

Μπορεί να έχουν ειπωθεί τα «χίλια μύρια» για τη σχέση της Victoria Beckham με τη νύφη της, Nicola Peltz. Κάποια από αυτά μπορεί να ήταν φήμες, κάποια μπορεί να ίσχυαν. Σε κάθε περίπτωση οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι κάνουν λίγη περισσότερη παρέα, αν, φυσικά κρίνουμε από τα όσα βλέπουμε στα social media γιατί η πληροφόρησή μας από εκεί προέρχεται, κακά τα ψέματα.

Nicola Peltz: Η νύφη του David Beckham συνεχάρη τον πεθερό της για το ντοκιμαντέρ με έναν πολύ... ιδιαίτερο τρόπο

Σήμερα λοιπο΄ν, η σύζυγος του πρωτότοκου των Beckham έχει γενέθλια και η πεθερά της τής αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση, όπου, μεταξύ άλλων, εξέφραζε τον θαυμασμό της για ένα σπάνιο... ταλέντο της!

«Χρόνια πολλά @NicolaAnnePeltzBeckham… Σ' αγαπάμε τόσο πολύ!! Την αγάπη σου, τη ζεστασιά σου, το ταλέντο σου και την ικανότητά σου να χορεύεις στην άμμο επάνω στις πιο ψηλές πλατφόρμες. Η καλύτερη συν-χορεύτρια και η πιο τρυφερή νύφη. Σ' αγαπάμε, να έχεις μια υπέροχη μέρα!!!!!!!!!!! » διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ το βίντεο που μοιράζεται η Posh με τις δυο τους να χορεύουν στην παραλία το έχουμε ξαναδεί.

{https://www.instagram.com/p/C136ajcogpe/}

Τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να παντρευτούν την 4η Ιουλίου

Όλη η οικογένεια είχε περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων σε εξωτικό προορισμό και η 29χρονη (πλέον) Nicola είχε μοιραστεί κομμάτι του μαζί με άλλες εικόνες από το καλοκαίρι τους μέσα στο καταχείμωνο!

{https://www.instagram.com/p/C1RdzpQIi2e/}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.01.2024 - 12:14