Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτηση με το θετικό τεστ (όχι εγκυμοσύνης) και η ευχή της που πραγματοποιήθηκε

08.01.2024
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτηση με το θετικό τεστ (όχι εγκυμοσύνης) και η ευχή της που πραγματοποιήθηκε
Πανευτυχής η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται νέα, γνώση, σκέψεις και συναισθήματα με τους followers της και συγκινεί ακόμη μία φορά.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει ένα πολύ «δυνατό» instagram από την άποψη ότι μοιράζεται συχνά στιγμές από τη ζωή της, στιγμές που νιώθει ότι έχει νόημα να μοιραστεί με σκοπό να αφυπνίσει έστω και έναν άνθρωπο προς διαφορετική κατεύθυνση κάθε φορά.

Αυτή τη φορά το ζήτημα είναι η υγεία της.

«Η ευχή μου για την νέα χρονιά έγινε ήδη πραγματικότητα - Να κερδίσω πίσω την υγεία μου!», ξεκινά τη μακροσκελή ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και εξηγεί:

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη» λέει, επιλέγοντας αποχή από τα social media

«Να καταφέρω να με εμπιστευτεί ξανά το σώμα που έχω βασανίσει τόσο…
Να ξεχάσει ότι το στερούσα με 16ωρες νηστείες και μετρημένες θερμίδες, από το φαγητό - το καύσιμο που είχε τόση ανάγκη.
Να ξεχάσει ότι ακόμα και όταν μου έλεγε με τον τρόπο του ότι πονούσε ή χρειαζόταν ξεκούραση, εγώ συνέχισα να το καταπονώ για να γράψω χιλιόμετρα και να καταφέρω να "γραμμώσω"!
Να ξεχάσει ότι για να το χωρέσω στο 𝚇𝚂 το τραυμάτισα τόσο που διέκοψε τον κύκλο μου προσπαθώντας να εξοικονομήσει ενέργεια και να με προστατεύσει από μια εγκυμοσύνη που θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει.
4 χρόνια μετά την τελευταία μου περίοδο, δεκάδες λανθασμένες διαγνώσεις πολυκυστικών ωοθηκών και γυναικολόγων που δεν γνώριζαν τίποτα για την «λειτουργική υποθαλαμική αμηνόρροια» και ενάμιση χρόνο παίρνοντας εκατοντάδες χάπια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που τελικά οδήγησαν στην απόκτηση του μωρού μας με εξωσωματική, αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα χέρια μου.
Για καλή μου τύχη ανακάλυψα την @period.nutritionist η οποία ειδικεύεται σε αυτή την πάθηση και σήμερα, έξι μήνες μετά από μια τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητά μου, την ολική παύση κάθε είδους άσκησης, πολύ φαγητό και πολύ κλάμα τα κατάφερα!
Ο κύκλος μου επέστρεψε!
Το σώμα μου με συγχώρεσε και με ευχαρίστησε που αποφάσισα επιτέλους να το ακούσω και εγώ κατάφερα να το αποδεχτώ!
Αυτό είναι το σώμα μου…
Αυτό είναι το σώμα μου όταν δεν είναι στερημένο, αλλά δυνατό και λειτουργικό - όταν δεν πεινάει…
Αυτό είναι το σώμα μου όταν χαίρομαι την ζωή και δεν φοβάμαι να την ζήσω!
Αυτό είναι το σώμα μου και οφείλω να το εκτιμώ και να το φροντίζω ακόμα και τις ημέρες που δεν καταφέρνω να το αγαπήσω!», καταλήγει ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι έγκυος, για τον όποιον βιαστεί να εκλάβει το τεστ που κρατά με χαμόγελο στις φωτογραφίες ως εγκυμοσύνης!

{https://www.instagram.com/p/C11jlnKI0fN/}

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναρωτιέται αν είναι εγωιστικό να κάνουμε παιδιά τη σήμερον ημέρα και απαντά η ίδια στον εαυτό της

Ο κόσμος αντέδρασε πολύ γρήγορα και πολύ θετικά στην ανάρτηση και μεταξύ των σχολίων που ακολούθησαν ξεχωρίσαμε και μερικά από διάσημους φίλους της.

0_2.png

Τελευταία τροποποίηση στις 08.01.2024 - 17:09