Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη επίσημη δήλωση μετά την αποχώρηση από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου

08.01.2024
Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη επίσημη δήλωση μετά την αποχώρηση από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, ο Λεωνίδας Κακούρης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές με΄ρες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Λεωνίδας Κακούρης αποχωρεί από την παράσταση Βασιλιάς Ληρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά «για προσωπικούς λόγους», όπως διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου ενώ είχαν προηγηθεί δύο «παράξενες» αναρτήσεις του ηθοποιού που προκάλεσαν ανησυχία στους θαυμαστές του.

Οι αναρτήσεις σβήστηκαν πολύ γρήγορα ενώ ο ίδιος δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά. Και το έκανε τώρα μέσω του δικηγόρου του, κ. Πέππα με την εξής δήλωση που δόθηκε στα ΜΜΕ.

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση ‘Βασιλιάς Λήρ’ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον. Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση. Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια».

Τελευταία τροποποίηση στις 08.01.2024 - 11:53