Χρυσές Σφαίρες 2024: Το «I Love You» της Kylie και του Timotheé, η άβολη στιγμή της Swift και ο απρόσμενος ήρωας του Λάνθιμου

08.01.2024
Χρυσές Σφαίρες 2024: Το «I Love You» της Kylie και του Timotheé, η άβολη στιγμή της Swift και ο απρόσμενος ήρωας του Λάνθιμου
Σε ρυθμούς Χρυσών Σφαιρών η φετινή μέρα αλλά το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται μόνο στα βραβεία. Υπάρχει «ζουμί» και σε άλλα σημεία!

Γύρω από τις Χρυσές Σφαίρες η επικαιρότητα σήμερα και εκτός από τη λίστα με τους νικητές και τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί συγκεντρώσαμε μερικές ακόμη στιγμές που αξίζουν ειδική μνεία με θετικό ή αρνητικό πρόσημο!

Αρχικά ένα άβολο αστείο του παρουσιαστή Jo Koy, ο οποίος, παρεμπιπτόντως δεν συγκέντρωσε και τα πιο θετικά σχόλια για τη «δουλειά» του, έκανε την Taylor Swift να μην κρύψει τη δυσφορία της. Τόσο πολύ μάλιστα που έγινε meme!

«Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Χρυσών Σφαιρών και του NFL;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής βασίζοντας το αστειάκι του, προφανώς, στη σχέση της τραγουδίστριας με τον άσσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Travis Kelce, που τη φέρνει όλο και πιο συχνά στις κερδίδες των αγώνων που δίνει ο αγαπημένος της. «Στις Χρυσές Σφαίρες έχουμε λιγότερες λήψεις της Taylor Swift», απάντησε ο Koy και η έκφραση στο πρόσωπο της σταρ τα «είπε» όλα.

{https://twitter.com/goldenglobes/status/1744178354557735048}

{https://twitter.com/goldenglobes/status/1744178301118390361}

Ένα δεύτερο σημείο που μας έκανε να «σταθούμε» ήταν η στιγμή όπου ο Γιώργος Λάνθιμος σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο του και ξεκίνησε εκφράζοντας τη λατρεία του για τον... Bruce Springsteen. Ο θρυλικός «Boss» (όπως είναι το παρατσούκλι του) της ροκ μουσικής βρισκόταν στην αίθουσα καθώς ήταν υποψήφιος στην κατηγορία του Καλύτερου Τραγουδιού με το «Addicted to Romance» που ακούγεται στην ταινία «She came to me».

«Θέλω όλο το βράδυ να μιλήσω στον Bruce Springsteen», ξεκίνησε να λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας Poor Things εξηγώντας πως τον λατρεύει από τότε που ήταν παιδί, ενώ αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν γενέθλια την ίδια μέρα (23 Σεπτεμβρίου). Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε ευγενικά, αν και εμφανώς τρακαρισμένος και ξαφνιασμένος, ενώ άκουσε το όνομά του και λίγο αργότερα όταν ο Λάνθιμος συνέχισε τις ευχαριστίες του για τη συγκεκριμένη ταινία ευχαριστώντας (ακόμη μια φορά) κι εκείνον!

{https://twitter.com/goldenglobes/status/1744218600058298691}

Και για το τέλος αφήσαμε μία στιγμή που ξεχειλίζει έρωτα. Ναι, η Kylie Jenner και ο Timotheé Chalamet είναι ζευγάρι και παρόλο που οι δυο του δεν έκαναν κοινή εμφάνιστη στο κόκκινο χαλί, στο τραπέζι κάθισαν δίπλα δίπλα και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται γλυκόλογα.

Το παρακάτω βίντεο (που τελειώνει μ' ένα φιλί) έχει γίνει viral και δεν χρειάζονται εξηγήσεις.

{https://twitter.com/goldenglobes/status/1744182603681517809}

Ένα πιο κοντινό πλάνο όμως και μία πιο προσεκτική ματιά και ένα lip reading δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό το τρυφερό ενσταντανέ τελειώνει με τον Timotheé να λέει πρώτος (και απόλυτα... «λιγωμένος») το «Σ' αγαπώ» και την Kylie να απαντά με τον ίδιο, ακριβώς, τρόπο!

{https://www.instagram.com/p/C10uQUQLgi3/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.01.2024 - 15:55