Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

08.01.2024
Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί
Η γιορτή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στην πρεμιέρα της εποχής των βραβείων πέρασε ήδη στο παρελθόν. Ιδού μερικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης.

Η φετινή 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών ολοκληρώθηκε με τον Christopher Nolal και το Openheimer του να κερδίζει συνολικά 5 βραβεία από τα 8 για τα οποία ήταν υποψήφιο και τον Γιώργο Λα΄νθιμο με το Poor Things να κερδίζει 2 από τα 5.

Δες ΕΔΩ τη λίστα με όλους τους νικητές της βραδιάς.

Ωστόσο, εκτός από το ενδιαφέρον για τις ταινίες αυτές καθαυτές, δεν έλειψε το στυλιστικό ενδιαφέρον σχετικά με το τί επέλεξαν οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ για τη μεγάλη αυτή βραδιά.

Τη λίστα ξεκινάμε με την εντυπωσιακή Margot Robbie η οποία πρωταγωνίστησε αλλά και υπέγραψε την παραγωγή στην ταινία Barbie η οποία κέρδισε 2 από τα 9 βραβεία για τα οποία είχε προταθεί. Μένοντας 100% στο στυλ της πρωταγωνίστριας την οποία ενσαρκώνει, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε μία φούξια Armani Prive τουαλέτα, απόλυτη αναπαραγωγή μίας από τις τουαλέτες που φορούσε παλιότερα η εμβληματική κούκλα και ήταν, πραγματικά, μια... κούκλα!

{https://www.instagram.com/p/C10esb2pqFA/}

{https://www.instagram.com/p/C10yfSmo9Mz/}

«Pretty in Pink» και η Jennifer Lopez η οποία εμφανίστηκε με μία τουαλέτα υπερπαραγωγή με την υπογραφή Nicole + Felicia Couture, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια με τον σύζυγό της, Ben Affleck στο κόκκινο χαλί.

{https://www.instagram.com/p/C10ju48ptK8/}

{https://www.instagram.com/p/C109iU8L9kN/}

Η Emma Stone επέλεξε nude χρυσούς τόνους σε μια δημιουργία Louis Vuitton και ταιριάζει απόλυτα με το βραβείο που κέρδισε!

{https://www.instagram.com/p/C11ES72ugsC/}

Στους ίδιους τόνους και η Emily Blunt. Με την υπογραφή Alexander MQueen εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/C10qGu-oawt/}

Βραβείο πήρε και η Billie Eilish η οποία εντυπωσίασε με μία πολύ... Billie Elish εμφάνιση η οποία, όμως, φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Willy Chavarria.

{https://www.instagram.com/p/C101wmmO8x1/}

All Time Classic (και μάλιστα με το εμβληματικό The Rachel κούρεμά της) εμφανίστηκε η Jennifer Aniston. Η μαύρη τουαλέτα της είναι του Οίκου Dolce & Gabbanna.

{https://www.instagram.com/p/C10dsvppXe1/}

Μια πραγματικά αέρινη παρουσία. Η Hunter Schafer με Prada!

{https://www.instagram.com/p/C10aTRqP9jm/}

H Florence Pugh ξέρει να κάνει κεφάλια να γυρίζουν. Αυτη΄ τη φορά το διάφανο κόκκινο φόρεμα ήταν Valentino.

{https://www.instagram.com/p/C10idOKJb1a/?img_index=1}

Εντυπωσιακό και το Gucci φόρεμα της Taylor Swift.

{https://www.instagram.com/p/C10iFMKJq96/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.01.2024 - 14:00