Oι φετινές τάσεις στα παπούτσια με την υπογραφή Boxer Shoes 

12.12.2023
Oι φετινές τάσεις στα παπούτσια με την υπογραφή Boxer Shoes 
Ο φετινός χειμώνας ξεκινάει δυναμικά και υπόσχεται κομψά looks, διάθεση για πειραματισμούς και πολύ χρώμα. Τα παπούτσια για ακόμα μία χρονιά έρχονται στο προσκήνιο, καθώς δεν μπορεί μια σεζόν να είναι ολοκληρωμένη χωρίς τις τάσεις σε αυτά.

Ποια είναι τα shoe trends που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε δικά σας; Στην Boxer και στη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας23-24 θα ανακαλύψετε όλα όσα αναζητάτε, καθώς και δερμάτινα accessories boxerleathers.

Γυναικεία Μόδα

Κορυφαία τάση για φέτος είναι τα loafers. Όχι μόνο ένα, αλλά πολλά και σε διαφορετικά χρώματα για να μας συντροφεύουν όλη την ημέρα με χαλαρά looks αλλά και το βράδυ με πιο σοφιστικέ διάθεση. Διαχρονικές μπότες που δεν λείπουν από καμία ντουλάπα και πάντα κλέβουν την παράσταση, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση, μοναδικό στυλ και θηλυκότητα. Φυσικά τα αγαπημένα μποτάκια, το πασπαρτού αντικείμενο λατρείας που ταιριάζει κυριολεκτικά με κάθε ρούχο, κάθε ώρα και κάθε αισθητική. Με ψηλό τακούνι, πιο χοντρό ή και flat, σε biker style ή πιο pretty, μονόχρωμο ή με φιδίσιο pattern απογειώνουν ακόμα και το πιο απλό outfit και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Και για άψογα, ολοκληρωμένα looks δημιουργούμε τέλειους συνδυασμούς με τις δερμάτινες τσάντες και τα δερμάτινα πορτοφόλια boxerleathers.

Ανδρική Μόδα



Κομψότητα και λιτός σχεδιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ανδρικής συλλογής της Boxer. Casual, δερμάτινα sneakers, all-day μοκασίνια μέχρι κομψά μποτάκια και διαχρονικά, κλασικά σχέδια ολοκληρώνουν αρμονικά κάθε ντύσιμο και αναδεικνύουν στην στιγμή κάθε look. Minimal design και πολυτελής αίσθηση για αξεπέραστο στυλ με χαρακτήρα. Μια υπέροχη ανδρική σειρά από δερμάτινα accessories boxerleathes,με ποικιλία σε ζώνες, τσάντες και πορτοφόλια για κάθε εμφάνιση, casual ή και πιο επίσημη.

Όλα τα σχέδια της Boxer είναι από γνήσιο, ποιοτικό δέρμα, το οποίο αποτυπώνεται στην μεγάλη αντοχή που έχουν, στο ανάλαφρο περπάτημα και στην καθημερινή άνεση αλλά και στην αίσθηση πολυτέλειας που χαρίζει το καλό δέρμα. Ύφος που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο και σε εξαιρετικές τιμές για να πείσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η Boxer, εκτός από παπούτσια, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινα αξεσουάρ. Ζώνες, τσάντες αλλά και πορτοφόλια, όλα κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα και σε μοναδικά σχέδια προσφέρουν την ιδανική πινελιά που χρειάζεται κάθε outfit από το πρωί έως το βράδυ.

Boxer

Μόδα, Ποιότητα, Αντοχή, Ποικιλία, Εξαιρετικά Υλικά από την No1 ελληνική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων, με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία.

Ανακαλύψτε την Νέα Συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024 σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και στο boxer.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 12.12.2023 - 14:54