Βασίλης Καρράς: Βαθιά υπόκλιση στον σπουδαίο τραγουδιστή - Τα δημόσια «αντίο» και η τελευταία του επιθυμία

24.12.2023
Βασίλης Καρράς: Βαθιά υπόκλιση στον σπουδαίο τραγουδιστή - Τα δημόσια «αντίο» και η τελευταία του επιθυμία
Photo: NDP Photo Agency
Η είδηση για τον θάνατο το «άρχοντα» Βασίλη Καρρά βύθισε σε πένθος τους απανταχού θαυμαστές του την παραμονή των Χριστουγέννων!

Ύστερα από μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή λίγο πριν φύγει το 2023 και λίγο μετά τα 70ά γενέθλιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο θρυλικός λαϊκός ερμηνευτής τελευταία προσβήθηκε και από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Με ιδιαίτερα εξασθενημένο οργανισμό δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 5 τ απόγευμα της Κυριακής (24/12).

Ο Βασίλης Καρράς, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953 και υπήρξε, χωρίς αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία, εκεί ακριβώς, στον τόπο όπου γεννήθηκε θα υπάρξει και η τελευταία του κατοικία.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, χτυπημένος από τον καρκίνο και τα σενάρια είχαν πολλές φορές παρουσιάσει την κατάσταση χειρότερη από ό,τι ήταν.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του», είχε αναφέρει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αδελφός του Βασίλη, Δαμιανός Κεσογλίδης καθώς οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του οργίαζαν πολύ συχνά.

Παντρεμένος από τα 18 του χρόνια με την ίδια γυναίκα, τη Χριστίνα, με την οποία είχαν και μία κόρη, τη Χρυσοβαλάντου Ειρήνη. Ο Βασίλης Καρράς κρατούσε την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ ποτέ δεν έκρυψε πόσο ψηλά κρατά τα... κορίτσια του!

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος θρηνεί την τεράστια απώλεια και τα social media γέμισαν με «αντίο» που συγκινούν.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1738973859028652269}

{https://www.instagram.com/p/C1PkCwYNShY/}

{https://www.instagram.com/p/C1Pifx3tQnO/}

{https://www.instagram.com/p/C1PrHGPtBdY/}

{https://www.instagram.com/p/C1PvgBKtYEp/}

4_9.png

{https://www.instagram.com/p/C1PxpaQo-bt/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.12.2023 - 22:34