Νίκος Ψαρράς: Η ευχή του για τα Χριστούγεννα ήρθε και από τους τρεις... εαυτούς του

23.12.2023
Νίκος Ψαρράς: Η ευχή του για τα Χριστούγεννα ήρθε και από τους τρεις... εαυτούς του
Ευχές από τον Νίκο, τον Γιόχαν και τον Κανέλλο με μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες αυτής της τηλεοπτικής χρονιάς, ο Κανέλλος Λάσκαρης a.k.a. Νίκος Ψαρράς έστειλε και διακτυακά τις δικές του ευχές στους θαυμαστές τους.

Μία πολύ όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν μοιράστηκε ο Νίκος Ψαρράς για τις γιορτές και ευχήθηκε με μια πολύ ιδιαίτερη λεζάντα.

«Ο Νίκος, ο Γιόχαν και ο Κανέλλος σας εύχονται καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, υγεία και χαρά! Χρόνια πολλά!», γράφει ο ηθοποιός που τηλεοπτικά βλέπουμε στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 (Κανέλλος) και θεατρικά στο έργο Σκηνές από έναν γάμο με τη Μαρίνα Ασλάνογλου ως Γιόχαν!

{https://www.instagram.com/p/C1KlfUULRTl/}

Μιλώντας παλιότερα για τον ρόλο του στη Μάγισσα ο Νίκος Ψαρράς είχε εξηγήσει, μεταξύ άλλων και γιατί ο Κανέλλος του, αντίθετα με τα άλλα αρσενικά της σειράς δεν είχε μούσι.

«Ο Κανέλλος δεν έχει γένια γιατί είναι πολυταξιδεμένος, και άρα πιο εξευρωπαϊσμένος και δεν έκανε παιδιά γιατί ερωτεύτηκε [τη σύζυγο του αδελφού του, τη Δαμιανή]. Και ερωτεύτηκε τόσο πολύ που όλα τα άλλα τα άφησε στην άκρη και ασχολείται μόνο με τον πύργο του», είχε αναφέρι συγκεκριμένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.12.2023 - 12:02