Ο Ryan Gosling τραγουδά και η Eva Mendes καμαρώνει δημόσια: «Η καρδιά μου εξερράγη»

22.12.2023
Ο Ryan Gosling τραγουδά και η Eva Mendes καμαρώνει δημόσια: «Η καρδιά μου εξερράγη»
Σπάνια δημόσια εκδήλωση αγάπης από την ηθοποιό για τον σύζυγό της.

Πολύ χαμηλών τόνων γενικότερα το διάσημο ζευγάρι, ωστόσο αυτή τη φορά υπήρξε μία αφορμή που έκανε την Eva Mendes να εκφραστεί δημόσια για τον Ryan Gosling.

Η αφορμή, λοιπόν, είναι μουσική και έρχεται από την ταινία Barbie με τον Gosling να κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα.

Σε συνεργασία με τον Mark Ronson, ο διάσημος ηθοποιός που ξεκίνησε και ως τραγουδιστής στο Mickey Mouse Club μην ξεχνάμε, πιάνει ξανά το μικρόφωνο για το τραγούδι I' m Just Ken (Merry Christmas Barbie).

«Τόσο ευγνώμων στον Mark Ronson που έκανε τον άντρα μου να κάνει μουσική ξανά», έγραψε η Eva στο Intagram και μοιράστηκε ένα κλιπ από την ερμηνεία τους στο στούντιο. «Οι Dead Man's Bones [το συγκρότημα του Gosling] είναι η αγαπημένη μου μπάντα», εξήγησε στους φανς για να καταλήξει «... ΄οταν άκουσα πρώτη φορά τον Ryan να τραγουδά, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΞΕΡΡΑΓΗ».

{https://www.instagram.com/p/C1FmUz7Sq08/}

Μπορεί να μην μιλά συχνά, όμως υπήρξαν κι άλλες φορές που η λατίνα σταρ μίλησε δημόσια για το πόσο θαυμάζει τον σύζυγό της, με τον οποίο, για την ιστορία, γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας The Place Beyond the Pines και έχουν μαζί δυο κόρες. «Το να πω ότι είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός με τον οποίο έχω δουλέψει ποτέ, θα είναι λίγο», είχε πει η Mendes η οποία τον αποκαλεί «Άντρα μου, Ζωή μου».

Ιδού και το τραγούδι ολόκληρο.

{https://www.youtube.com/watch?v=KKO84c6SbfY&t=170s&ab_channel=AtlanticRecords}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.12.2023 - 10:41