Νίκος Κουρής: Η ανάρτηση για τον γάμο του δεν θα μπορούσε να είναι πιο συγκινητική

21.12.2023
Νίκος Κουρής: Η ανάρτηση για τον γάμο του δεν θα μπορούσε να είναι πιο συγκινητική
Ύστερα από 18 χρόνια σχέσης με την Έλενα Τοπαλίδου, ο Νίκος Κουρής, δεν κρύβει τη συγκίνηση και τον έρωτά του για τη μέρα που οι δυο τους, τελικά, παντρεύτηκαν.

Στις 12 Δεκεμβρίου παντρεύτηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου και έχουν αμφότεροι μιλήσει δημόσια για τα συναισθήματά τους τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο.

Αναρτήσεις (ειδικά stories) έγιναν πολλές αλλά αυτή η πιο πρόσφατη του γαμπρού ξεχωρίζει, χωρίς αμφιβολία, γιατί ξεχειλίζει συναίσθημα.

Ένα γλυκύτατο βίντεο από την ημέρα εκείνη μοιράστηκε ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παρα΄σταση Η Εκατομμυριούχος με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και στη λεζάντα βγάζει την καρδιά του στη... φόρα.

Ο Νίκος Κουρής «παλεύει» με τον γιο του και η Έλενα Τοπαλίδου τους φωτογραφίζει με τη σκέψη να αλλάξει επάγγελμα

«Ειναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´αυτό που ηξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα ειναι πάνω από σένα . Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο . Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς. Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γινονται γαμήλια . Δηλαδή μία φορά . Μονάκριβα»

{https://www.instagram.com/p/C1F7lhuIa6i/}

1_128.png

«Ο θαυμάσιος @andreassimopoulos έφτιαξε την ιστορία της πιο ευτυχισμενης μας μέρας σε φωτογραφίες …
Έφτιαξε μια Ταινια σε εικόνες με την εξαιρετική του αισθητική .
Τον ευχαριστούμε παρα πολύ
Νίκο ❤️σ’ αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός σε μία από τις αναρτήσεις της για τον γάμο της.

{https://www.instagram.com/p/C1C-EE5Llx4/}

Ύστερα από λίγο έκανε ακόμη μία όπου μοιράστηκε εικόνες με τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Νίκο και τον γιο τους Πέτρο: «Η ζωή μας σε ζωγραφιές με δάκρυα χαράς», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/C1FD8HYoqTq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.12.2023 - 10:44