Jennifer Aniston: Ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορεί να συνέλθει από την απώλεια του Matthew Perry

Jennifer Aniston: Ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορεί να συνέλθει από την απώλεια του Matthew Perry
O θάνατος του Matthew Perry προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους συμπρωταγωνιστές του στο Friends. Όμως, μια από αυτούς, η Jennifer Aniston, φέρεται να το έχει πάρει περισσότερο σοβαρά. «Από τους υπόλοιπους πέντε, η Jen και η Courteney (Cox) ταλαιπωρούνται περισσότερο και η Jen είναι πιθανώς αυτή που παλεύει πιο έντονα», ανέφερε τη Δευτέρα μια πηγή στο Page Six.

«Είναι για αυτήν μια δεύτερη τεράστια απώλεια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο του ενός έτους από τον θάνατο του πατέρα της, να είναι προ των πυλών», συνέχισε η πηγή. «Ακόμα δεν είχε ξαναβρεί πλήρως τα πατήματά της από την απώλεια του πατέρα της και τώρα αυτό την έχει γονατίσει εντελώς».

Ο πατέρας της Jennifer, ο θρύλος της σαπουνόπερας, John Aniston, πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 11 Νοεμβρίου 2022 – αφήνοντας την κόρη του να αντιμετωπίσει δύο θανάτους σε λιγότερο από ένα χρόνο. «Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ», έγραψε σε ένα σπαρακτικό αφιέρωμα στο Instagram εκείνη την εποχή. «Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στα ύψη στους ουρανούς με ειρήνη – και χωρίς πόνο. Και στις 11/11 όχι νωρίτερα! Πάντα είχες τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμη μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου».

1_54.jpg

Αν και δεν έχει κάνει μια προσωπική δήλωση για τον θάνατο του Perry, η Jennifer δημοσιοποίησε μια κοινή δήλωση με τους συμπρωταγωνιστές της στο Friends στις 30 Οκτωβρίου. «Είμαστε όλοι πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew», έγραψαν. «Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την ανυπολόγιστη απώλεια».

Ο Matthew κηδεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, στο Forest Lawn Cemetery στο Λος Άντζελες, όπου παρευρέθηκαν στενοί φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς του.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.11.2023 - 11:01