Ο Patrick Dempsey είναι ο πιο σέξι άντρας για φέτος και η πρώτη που καμαρώνει είναι η σύζυγός του

08.11.2023
Ο Patrick Dempsey είναι ο πιο σέξι άντρας για φέτος και η πρώτη που καμαρώνει είναι η σύζυγός του
Με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση μεν, έφτασε δε και αυτή η αναγνώριση για τον δημοφιλή ηθοποιό που ταυτίστηκε για πάντα με τον ρόλο του γιατρού Dereck Sheperd στο Grey' s Anatomy. Ο αγαπημένος μας McDreamy είναι για φέτος ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ήρθε και πάλι αυτή η στιγμή του χρόνου, η στιγμή που το περιοδικό People δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο για τη χρονιά που περνά.

Τη σκυτάλη μετά τον Captain America, Chris Evans, λοιπόν, παίρνει ο Patrick Dempsey ο οποίος τόσα χρόνια «έφτανε στην πηγή και νερό δεν έπινε» κάνοντας έξαλλους τους απανταχού θαυμαστές του που το θεωρούσαν άδικο (ε, και ήταν, εδω΄ που τα λέμε!!!)

Ακόμη και ο ίδιος ο ηθοποιός υπογράμμισε τη λεπτομέρεια, τρολάροντας τον ίδιο του του τον εαυτό!

«Επιτέλους, είναι λες και ήμουν πάντα παράνυμφος και ποτέ ο γαμπρός», είπε κάποια στιγμή ο 57χρονος ηθοποιός ενώ φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα μιλώντας σχετικά με τον Jimmy Kimmel, στην πρώτη του συνέντευξη με τον ζηλευτό τίτλο.

«Επιτέλους» είπε (μεταξύ άλλων) και ο Kimmel και θύμισε στον κόσμο δυο από τις φορές που ο Patrick ήταν φιναλίστ και ήταν στις χρονιές όπου στην κορυφή είδαμε τον George Clooney και τον Matt Damon.

{https://www.instagram.com/p/CzX18HVOoC8/}

Με την ευκαιρία ιδού πώς ανακοινώθηκε η νίκη του Dempsey στο πλαίσιο της εκπομπής του Kimmel.

{https://www.instagram.com/p/CzX0a1yr5wI/}

«Έχει πολλή πλάκα, είμαι ευτυχής που όλο αυτό συμβαίνει σε αυτή την ηλικία. Το απολαμβάνω», παραδέχτηκε ο McDreamy με μια παιδική χαρά στο πρόσωπο που συγκινεί, πραγματικά.

{https://www.instagram.com/p/CzX5wsLgJ3e/}

Πανευτυχής ο ίδιος, εκστασιασμένοι οι απανταχού θαυμαστές του, περήφανη η σύζυγός του, Jillian η οποία του αφιέρωσε μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη.

«Απόλαυσα όλο το τρελό ταξίδι μαζί σου @patrickdempsey», γράφει η Jillian συνεχίζοντας: «Τι τίτλος! Είσαι αληθινά ο δικός μου πιο σέξι άντρας στο κόσμο». 🫶

{https://www.instagram.com/p/CzX2XdwrXBE/}

Grey' s Anatomy: Meredith και Derek ξανά μαζί - Το παρασκήνιο του συγκλονιστικού reunion [video & photos]

Επαγγελματίας make up artist η Jillian έχει βρει στον Patrick, εκτός από τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα των παιδιών της και το τέλειο μοντέλο για τις δουλειές της! Μοιράζεται συχνά εικόνες από τις περιποιήσεις που του κάνει και ο κόσμος απολαμβα΄νει επίσης.

{https://www.instagram.com/p/CvLD71ruewu/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.11.2023 - 11:50