Grey' s Anatomy: Meredith και Derek ξανά μαζί - Το παρασκήνιο του συγκλονιστικού reunion [video & photos]

13.11.2020
Grey' s Anatomy: Meredith και Derek ξανά μαζί - Το παρασκήνιο του συγκλονιστικού reunion [video & photos]
Το αγαπημένο ζευγάρι ξανά μαζί. Και όμως φαίνεται, όχι μόνο για μία φορά. Στο σημείο αυτό υπογραμμίζουμε ότι το θέμα περιέχει spoilers για την 17η σεζόν που μόλις ξεκίνησε στην Αμερική, για όποιον τυχόν δεν θέλει να προτρέξει.

Ναι, χθες το βράδυ προβλήθηκε το πρώτο -δίωρο, μάλιστα- επεισόδιο του 17ου (!) κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Grey' s Anatomy", το οποίο ήταν αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής και μία τεράστια έκπληξη περίμενε τους αμέτρητους θαυμαστές καθώς ο αγαπημένος χαρακτήρας του Patrick Dempsey, ο "Derek Shepherd" επέστρεψε ύστερα από τον τραγικό του θάνατο τον Απρίλιο του 2015. Ο εξαιρετικά δημοφιλής "McDreamy" περίμενε τη "Mer" του στην παραλία και το κοινό τρελάθηκε καθώς η εμφάνισή του αυτή είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό και κανείς δεν είχε την παραμικρή ιδέα.

Η συνάντηση αυτή συνέβη, φυσικά, στο όνειρο της "Meredith Grey", την οποία, ως γνωστόν ερμηνεύει η Ellen Pompeo, δευτερόλεπτα αφού εκείνη λιποθύμησε στο πάρκινκγ του Grey Sloan Memorial. Η δυναμική χειρουργός κατέρρευσε "λυγισμένη" από την κούραση, τη στεναχώρια και τον θυμό από τον αριθμό των νοσηλευομένων στο νοσοκομείο τους που πέθαναν από κορονοϊό (ναι, η πανδημία κυριαρχεί στο σενάριο του κύκλου αυτού) και ποιος άλλος θα της έδινε ξανά τη δύναμη που χρειαζόταν;

"Πραγματικά συμβαίνει", διαβάζουμε στη λεζάντα του teaser που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός.

Λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο Derek, πάντως, οι fans της σειράς είδαν τον Link και την αδελφή του Derek, Amelia να παίρνουν τον νεογέννητο γιο τους στο σπίτι. Τον γιο τους τον οποίο ονόμασαν "Scout Derek Shepherd Lincoln". "Δεν ήταν απαραίτητα σχεδιασμένο ως στοιχείο αλλά τελικά έδεσε πολύ όμορφα όλο μαζί", όπως εξήγησε στο deadline.com η Krista Vernoff, από την παραγωγή του σόου.

Στην συνέντευξη αυτή, εκτός από τη Vernoff συμμετείχαν και οι Dempsey και Pompeo οι οποίοι συμφώνησαν πόσο απόλαυσαν τη συνεργασία τους ξανά ύστερα από τόσα χρόνια. "Η χημεία είναι έντονη και είναι εκεί. Είπα το Ναι χωρίς δεύτερη σκέψη", είπε εκείνος. "Είναι σαν το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς ποτέ", είπε εκείνη, εξηγώντας πόσο όμορφα πέρασαν στα γυρίσματα που έγιναν στο Μαλιμπού.

Ιδού και μερικές ακόμη φωτογραφίες από την πρώτη κοινή τους εμφάνιση, γιατί, όπως διαβάζουμε, η "επίσκεψη" του "Derek" στα... παλιά λημέρια δεν ολοκληρώθηκε ακόμη!