Rebecca Loos: Η ερωμένη του David Beckham ισχυρίζεται ότι την απάτησε με μοντέλο από την Ισπανία!

Rebecca Loos: Η ερωμένη του David Beckham ισχυρίζεται ότι την απάτησε με μοντέλο από την Ισπανία!
Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν για τους Bechkams.

Η Rebecca Loos φαίνεται ότι επέστρεψε στη δημοσιότητα με το ντοκιμαντέρ των Beckham και μάλιστα τώρα υποστηρίζει ότι υπήρχε και τέταρτο (τουλάχιστον) πρόσωπο ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι. Η γυναίκα που είχε μια υποτιθέμενη ερωτική σχέση με τον David Beckham στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι ένιωσε «τόσο πληγωμένη» όταν τον βρήκε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα!

{https://www.instagram.com/p/Cw5iK5WsupD/?img_index=1}

Πώς έχουν όμως τα πράγματα. Τον Σεπτέμβριο του 2003 η πρώην προσωπική του βοηθός ισχυρίστηκε ότι πήγε σε ένα πάρτι μαζί με τον David Beckham, τότε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κάποια στιγμή «κρύφτηκε στο βάθος του κήπου» και μιλούσε με ένα μοντέλο από την Ισπανία.

«Αυτό πόνεσε», είπε η Loos στην Daily Mail Sunday, ενώ θυμήθηκε τα όσα έζησε στο πάρτι που έγινε στο σπίτι του θρύλου του ποδοσφαίρου Ronaldo Nazario.

«Υπήρχε υπέροχο φαγητό, ένα συγκρότημα που έπαιζε σάμπα από τη Βραζιλία και άφθονη σαμπάνια» θυμήθηκε η Loos. Ωστόσο, η νύχτα της άλλαξε όταν η σύζυγος του David, Victoria Beckham, την πήρε τηλέφωνο.

Victoria Beckham: Μιλάει για πρώτη φορά για την εξωσυζυγική σχέση του David - «Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος σε όλη μου τη ζωή»

«Ήταν αναστατωμένη γιατί τηλεφωνούσε στον David και εκείνος δεν απαντούσε», εξήγησε η Loos.

«Tης είπα ότι δεν ήξερα πού ήταν». Και τότε η Victoria της είπε «Μην το κλείσεις, πήγαινε να τον βρεις», συνέχισε.

«Eίπα “Εντάξει…”. Oπότε τότε έγινε λίγο άβολο. Μπήκα στο σπίτι και ανέβηκα τις σκάλες και είδα τους δύο σωματοφύλακες του David έξω από μια πόρτα».

Η Ολλανδή καλλονή είπε στην ασφάλεια του σταρ του ποδοσφαίρου ότι η σύζυγός του ήταν στο τηλέφωνο και ένας από τους σωματοφύλακες «εξαφανίστηκε» αμέσως και πήγε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

{https://www.instagram.com/p/CxyxKFjocS-/}

«Όταν επέστρεψε, ο David ήταν μαζί του. Μπορούσα να δω το μοντέλο στο βάθος του δωματίου ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Μπορούσα να δω ότι ήταν ένα υπνοδωμάτιο. Ήμουν βουρκωμένη και απλώς τον κοίταξα, του έδωσα το τηλέφωνο και είπα “Η γυναίκα σου” », ισχυρίστηκε η Loos.

Ο πρώην αρχηγός της Eθνικής Αγγλίας μίλησε με σιγανή φωνή στη σούπερ σταρ των Spice Girls, πριν δώσει το τηλέφωνό του πίσω στην Loos.

«Πληγώθηκα πολύ», είπε η Loos. «Ήταν απλώς αυτό το απαίσιο συναίσθημα και σκέφτηκα από μέσα μου: “Ηλίθια, ανόητη”», συνέχισε. «Αλλά με είχε. Mε έλεγχε και ήμουν στη διάθεσή του».

Η Loos αποκάλυψε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη σχέση της με τον Beckham σε μια συνέντευξή της το 2004.

«Πρέπει να θυμάσαι, είναι ένας παντρεμένος άντρας. Κι μπορεί να τρώει μεσημεριανό με τη Victoria. Πρέπει να περιμένεις να έρθει κοντά σου», είπε τότε στο Sky News.

Ο David αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Loos, όπως και τους ισχυρισμούς και άλλων γυναικών που υποστήριξαν ότι είχαν ρομαντική σχέση με τον σημερινό συνιδιοκτήτη της Inter Miami ενώ ήταν παντρεμένος.

David και Victoria Beckham: Οι αναρτήσεις για την επέτειο του γάμου τους και ένα μεγάλο μυστικό

Η Loos, η οποία τώρα είναι ιατρική βοηθός και ζει στη Νορβηγία με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της, είπε ότι μιλούσε ανοιχτά για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Έχω επίσης οικογένεια και έχω και παιδιά και μπορούν επίσης να μπουν στο Google όπως επίσης και να παρακολουθήσουν ντοκιμαντέρ», είπε. «Και θέλω να ξέρουν ότι η μητέρα τους ήταν αρκετά γενναία για να σταθεί εναντίον τους και να υπερασπιστεί την αλήθεια».

Άναψε φωτιές το ντοκιμαντέρ. Μήπως το έχει μετανοιώσει ο David;

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2023 - 23:09