Lenny Kravitz: Τραγουδάει ολόγυμνος στο καινούργιο του video clip και κανείς δεν πιστεύει ότι πλησιάζει τα 60

Lenny Kravitz: Τραγουδάει ολόγυμνος στο καινούργιο του video clip και κανείς δεν πιστεύει ότι πλησιάζει τα 60
Δεν «παίζεται» ο Lenny! Γενικότερα και ειδικότερα...

Ο Leonard Albert Kravitz (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στα 25 του το 1989 με το τραγούδι Let Love Rule. Από τότε, κάνει μουσική ασταμάτητα. Οι δημοφιλείς επιτυχίες του όπως American Woman, Fly Away και I Belong to You, τον έκαναν διάσημο παγκοσμίως.

Σήμερα, ο ροκ σταρ είναι 59 ετών και το τελευταίο του μουσικό βίντεο έκανε τους fans του να θαυμάσουν τη νεανική του εμφάνιση. Ο ίδιος ο Kravitz απάντησε στους fans και αποκάλυψε τα καλά κρυμμένα μυστικά του για να δείχνει τόσο fit.

Η Lisa Bonet έχει γενέθλια και ο Lenny Kravitz της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του διπλό άλμπουμ, Blue Electric Light, τον Μάρτιο του 2024, σηματοδοτώντας ένα κενό πέντε ετών από την τελευταία του κυκλοφορία. Δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση του τι επιφυλάσσει, μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ένα groovy σινγκλ με το όνομα TK421, το οποίο φέρνει αναμνήσεις από τον εμβληματικό καλλιτέχνη Prince.

{https://www.youtube.com/watch?v=JqNZxEMaRrY&ab_channel=LennyKravitz}

Στο μουσικό βίντεο, βλέπουμε την πρωινή ρουτίνα του Kravitz, ξεκινώντας με τον τραγουδιστή να σηκώνεται ολόγυμνος από ένα πολυτελές κρεβάτι, να ανοίγει τις κουρτίνες και να χορεύει πίσω από ένα στρατηγικά τοποθετημένο άγαλμα που τον καλύπτει από τη μέση και κάτω.

Lenny Kravitz - Jason Momoa: Η πιο ωραία φωτογραφία τους και το μήνυμα «Αδέρφια για μια ζωή»

Στη συνέχεια, η κάμερα τον ακολουθεί καθώς κάνει ντους, συμμετέχει σε έναν παιχνιδιάρικο χορό με το είδωλό του στον καθρέφτη, χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα ως αυτοσχέδιο μικρόφωνο, ενώ ταυτόχρονα φοράει μια λευκή πετσέτα από τη μέση και κάτω. Γρήγορα αρχίζει το ντύσιμο της ημέρας, χτυπώντας την ηλεκτρική του κιθάρα και αναπηδώντας στο κρεβάτι του, με τις χαρακτηριστικές του κινήσεις.

Το βίντεο διάρκειας 3,5 λεπτών άφησε τους fans όχι μόνο να δηλώνουν ότι περιμένουν με ανυπομονησία το άλμπουμ, αλλά και να ενθουσιάζονται βλέποντας τον Lenny Kravitz να επιδεικνύει τις τολμηρές χορευτικές του κινήσεις. Και φυσικά την αψεγάδιαστη σωματική διάπλασή του. Ενώ πολλοί fans εξέφρασαν τον θαυμασμό για το ταλέντο του, άλλοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους με σχόλια όπως «Ο Lenny Kravitz τα σπάει με αυτό το τραγούδι!!! Το αγαπώ απόλυτα!».

{https://www.instagram.com/p/CyouefTxl6v/?hl=en}

Στο YouTube, η ενθουσιώδης παρατήρηση ενός fan για το πώς «Αυτός ο άνθρωπος δεν γερνάει», συγκέντρωσε 4 χιλιάδες αντιδράσεις. Απροσδόκητα, ο ίδιος ο Lenny Kravitz του απάντησε λέγοντας με σεμνότητα, «Δεν πιστεύω σε αυτό, αλλά χρειάζονται θυσίες και πειθαρχία».

Υπερβολική σεμνότητα θα λέγαμε, βλέποντας το βίντεο.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2023 - 18:28