Έχεις δει τους κοιλιακούς του 56χρονου Lenny Kravitz; Χάνεις!

02.10.2020
Έχεις δει τους κοιλιακούς του 56χρονου Lenny Kravitz; Χάνεις!
Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται ο διάσημος τραγουδιστής. Και κρατιέται σε απίστευτη φόρμα.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Lenny Kravitz στο Instagram στάθηκε η αφορμή για να γίνουν viral οι... κοιλιακοί του. Ο 56χρονος ροκάς ποζάρει ημίγυμνος στο εξώφυλλο του περιοδικού Men's Health κι εμείς δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι πριν από λίγο καιρό μία φωτογραφία που είχε μοιραστεί ο ίδιος μας είχε δώσει μια πρώτη εικόνα:

Ο Lenny είναι 56 ετών και ο χρόνος δείχνει να του φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. Και εκείνος όμως τον αντιμετωπίζει διαφορετικά. Η φωτογράφηση και η συνέντευξη για το περιοδικό πραγματοποιήθηκε στο νησί Ελεύθερα (Eleuthera στα αγγγλικά) στις Μπαχάμες, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέντευξη που, για την ιστορία, υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Alex Papademas, διαβάζουμε μεταξύ άλλων ότι μένει σε αυτό τον "παράδεισο" από τον Μάρτιο, λόγω... COVID. Στις αρχές Μαρτίου, ο Lenny έφυγε από το σπίτι του στο Παρίσι για το νησί Ελευθερά στις Μπαχάμες, με στόχο να περάσει λίγες μέρες off και να επιστρέψει στα κανονικά του, που ήταν μια περιοδεία στην Αυστραλία. Τα πράγματά του, μάλιστα, εκτός από μερικά τζιν και T-Shirts που είχε μαζί του είχαν ήδη φύγει για εκεί. Οι εξελίξεις όμως τον "κράτησαν" εκεί όπου ζει πεντέμιση μήνες τώρα μέσα σε ένα τροχόσπιτο με παρέα δυο σκυλιά.

Ιδού το βίντεο με το οποίο ο Lenny μας υποδέχεται στο... σπιτικό του και ανοίγει το ψυγείο και το γυμναστήριό τουκαι εμείς έχουμε να πούμε μόνο ότι οι Μπαχάμες του πάνε πολύ!