Lenny Kravitz - Jason Momoa: Η πιο ωραία φωτογραφία τους και το μήνυμα «Αδέρφια για μια ζωή»

22.03.2022
Lenny Kravitz - Jason Momoa: Η πιο ωραία φωτογραφία τους και το μήνυμα «Αδέρφια για μια ζωή»
Ένα από τα πιο αγαπημένα bromanaces όλων των εποχών.

Mια από τις αγαπημένες μας ανδροπαρέες όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία, είναι αυτή του Lenny Kravitz και του Jason Momoa. Η νέα φωτογραφία των δύο τους ίσως είναι η καλύτερη που έχουν βγάλει και ειλικρινά μας έφτιαξε λίγο την διάθεση. Το Σάββατο ο Kravitz δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία μαζί με τον Momoa. Την ανέβασε με τη συγκινητική λεζάντα, «Ride or die. Αδέρφια για μια ζωή».

Έχεις δει τους κοιλιακούς του 56χρονου Lenny Kravitz; Χάνεις!

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τους Kravitz και Momoa να είναι πάνω στις μοτοσυκλέτες τους με στυλ καθώς γελούν μεταξύ τους. Ο Kravitz φοράει ένα ολόμαυρο δερμάτινο σύνολο, ενώ ο Momoa φοράει ένα πιο casual, σοκολατί σύνολο. Είναι εύκολο να αισθανθείς την ειλικρινή φιλία μεταξύ των δύο ανδρών που εκπέμπεται από αυτή τη συγκινητική φωτογραφία.

Η κόρη του Kravitz και προγονή του Momoa, Zoë Kravitz, σχολίασε, λέγοντας: «Καλά, είναι απλά αξιολάτρευτοι. Σας αγαπώ τόσο πολύ». Οι fans σχολίασαν επίσης πράγματα όπως, «αυτή είναι κυριολεκτικά η αγαπημένη μου celeb φιλία. Ζεσταίνει την καρδιά μου».

Η Lisa Bonet κοινός παρονομαστής

Ο Lenny και ο Momoa έχουν ένα κοινό, ότι έχουν παντρευτεί τη Lisa Bonet. Η Bonet και ο Lenny κλέφτηκαν το 1987 στα γενέθλιά της και σύντομα έφεραν στον κόσμο μια κόρη με το όνομα Zoë, που σήμερα είναι 33 ετών. Χώρισαν το 1993. Στη συνέχεια, η Bonet έκανε σχέση με τον Momoa το 2005 και παντρεύτηκαν το 2017. Έχουν μαζί δύο παιδιά που ονομάζονται Lola Iolani και Nakoa-Wolf, 14 ετών και 13 αντίστοιχα. Παρά την ανακοίνωση ότι χωρίζουν τον περασμένο Ιανουάριο, λέγεται ότι μπορεί να τα έχουν ξαναβρεί.

Ο Lenny και ο Momoa είναι οι καλύτεροι φίλοι εδώ και χρόνια, επιβεβαιώνοντας συχνά τον στενό δεσμό τους και φορώντας ίδια δαχτυλίδια. Σε προηγούμενη συνέντευξη στο Entertainment Online, ο Lenny είπε: «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ο Jason είναι ένα μεγάλο αρκουδάκι. Είναι παιδί στην καρδιά και γι' αυτό τον αγαπώ. Αγαπάμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε μόνο οικογένεια, αλλά φίλοι».