Η Angelina Jolie γίνεται Μαρία Κάλας: Οι πρώτες φωτογραφίες και μία μικρή ένσταση

10.10.2023
Η Angelina Jolie γίνεται Μαρία Κάλας: Οι πρώτες φωτογραφίες και μία μικρή ένσταση
Ο σκηνοθέτης των βιογραφικών ταινιών Jackie, για την Jackie Kennedy και Spencer για την πριγκίπισσα Diana καταπιάνεται με τη ιστορία της θρυλικής ελληνίδας ερμηνεύτριας και επιστρατεύει την πιο διάσημη ηθοποιό του Hollywood για να την ενσαρκώσει.

Ο Pablo Larraín φαίνεται έτοιμος να συνεχίσει να εστιάζει σε μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στη σύγχρονη ιστορία και βρήκε το επόμενο θέμα του στη σοπράνο Μαρία Κάλαs.

Ξεκινώντας τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 8 εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο, ο Χιλιανός σκηνοθέτης έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες εικόνες της πρωταγωνιστριάς του.

{https://www.instagram.com/p/CyL74VRMTwL/}

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρία. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Jolie, συμπληρώνοντας πως ο Pablo Larrain είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζε εδώ και καιρό. «Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Κάλας μαζί του, και με ένα σενάριο του Steven Night, είναι ένα όνειρο», συνέχισε.

Η Angelina Jolie χαρακτήρισε τον Brad Pitt «γελοίο» σε επίσημα έγγραφα - Από το κακό στο χειρότερο

Δύσκολο το στοίχημα! Τεράστια η πρόκληση. Πώς θα προσεγγίσει η Angelina τον θρύλο της Μαρίας Κάλας υποκριτικά είναι ένα θέμα, όμως η εμφανισιακή προσέγγιση είναι ένα άλλο και παρόλο που η Angie παραμένει εντυπωσιακή ακόμη και τσουβάλι να φορέσει και στο κορμί και στο πρόσωπο, vibe Κάλας δεν βλέπουμε στις πρώτες φωτό!

Φυσικά, αυτή είναι μια υποκειμενική, πρώτη εντύπωση και ως τέτοια καταγράφεται. Αναμένουμε το πόνημα επί της μεγάλης οθόνης, έτσι κι αλλιώς.

Τι θα δούμε στην ταινία

Το Maria είναι βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες και αναμένεται να προβα΄λλει την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία» της ζωής μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες όπερας του κόσμου κατά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Η τεράστιας επιρροής, γεννημένη στην Αμερική ελληνική φιγούρα - που κάποτε είχε περιγραφεί ως «η Βίβλος της όπερας» - συνδέεται επίσης με μια άλλη ταινία του Larraín, που είχε μια προβεβλημένη σχέση με τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε την Jackie Kennedy.

Spencer: H Kristen Stewart είναι η πριγκίπισσα Diana - Το επίσημο trailer της ταινίας μολις κυκλοφόρησε [video]

Ο Larraín είχε δηλώσει σχετικά: «Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Για να γίνει αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Για την ιστορία, ο Pablo Larraín είχε επιλέξει τη Natalie Portman για την Jackie του και την Kristen Stewart για τη Lady D.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2023 - 13:08