Αποστόλης Τότσικας: «Είμαι κι εγώ ένα μικρό παιδί, η Ρούλα πρέπει να μας βάζει σε τάξη»

22.09.2023
Αποστόλης Τότσικας: «Είμαι κι εγώ ένα μικρό παιδί, η Ρούλα πρέπει να μας βάζει σε τάξη»
Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει για τη ζωή με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά τους και θυμάται τον πατέρα του που έχασε πριν από 4 χρόνια.

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας ενόψει της φετινής του θεατρικής συνεργασίας με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο έργο «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκριν» στο θέατρο Αργώ και μεταξύ, άλλων, αναφέρθηκε, φυσικά και στην προσωπική του ζωή.

Γέμισε μπαταρίες, όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πόσο πολύ χαίρεται που τα παιδιά του έρχονται σε τόσο μεγα΄λη επαφή με τη φύση στο σπίτι τους στην Τήνο.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη έχουν μαζί τα δίδυμα Άγγελο και Ειρήνη που γεννήθηκαν το 2015. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν χορταίνει να παίζει και να κάνει πράγματα μαζί τους, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του «ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι».

{https://www.instagram.com/p/CtpOD5nACBM/}

Όσο για τη Ρούλα; Εκτός του ότι τη χαρακτήρισε την «καλύτερη μάνα και σύζυγο», ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως «Επειδή είμαι κι εγώ ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

{https://www.instagram.com/p/CfQ0TkmsgRv/}

Ο Αποστόλης Τότσικας αναφέρθηκε επίσης και στον πατέρα του και ηθοποιό, Γιάννη Τότσικα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια. Ο Γιάννης Τότσικας πρόλαβε και είδε τα εγγόνια του, όμως και αυτό είναι σχετικό καθώς, όπως είπε ο Αποστόλης είχε ήδη άνοια. «Ο πατέρας μου υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ», είπε ο ηθοποιός χαρακτηρίζοντα΄ς τον «άγιο άνθρωπο».

Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από τον γάμο και το μυστικό τατουάζ

Όσο για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου; «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι μια δεύτερη σχολή για μένα», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός που παραδέχτηκε ότι είναι πλήρης, όμως ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος. «Είμαι αχόρταγος», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 16:17