Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε φοβάμαι τίποτα πια αλλά δεν εμπιστεύομαι ακόμη το ένστικτό μου» - Η στιγμή που «λύγισε» την Ελένη Μενεγάκη

22.09.2023
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε φοβάμαι τίποτα πια αλλά δεν εμπιστεύομαι ακόμη το ένστικτό μου» - Η στιγμή που «λύγισε» την Ελένη Μενεγάκη
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου και άνοιξε την καρδιά της για όλα όσα την αφορούν.

Έχοντας ξεκινήσει μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν και διανύοντας ένα δύσκολο (όπως προέκυψε) διαζύγιο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάθισε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και απάντησε σε όλες της τις ερωτήσεις με ειλικρίνεια, χωρίς φόβο, ούτε πάθος!

Αρχικά η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι επισήμανε πως το βασικό της χαρακτηριστικό δεν είναι δύναμη αλλά η υπομονή.

«Η υπομονή είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Πολλές φορές μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα δυνατή. Δεν ήμουν ποτέ ‘’μπροστά’’. Ούτε για τα οικονομικά ούτε στο υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Άλλαξα όμως. Αυτό άλλαξε όταν απέκτησα παιδιά και με ψυχοθεραπεία», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ δεν έκρυψε πως το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνη στην εκπομπή είναι όταν σχολιάζονται τα προσωπικά κάποιου και η ισορροπία που θα πρέπει να κρατήσει. Εκείνη προσπαθεί να είναι πολύ προσεκτική με αυτά που λέει «γιατί έτσι θέλω να μου φερθούν και εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

{https://www.instagram.com/p/CxfvqxPNqG7/}

Η συζήτηση έφτασε, φυσικά και στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, το οποίο, όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της καθυστέρησε λόγω της μάχης που έδινε η μητέρα της για τη ζωή της.

«Η ασθένεια της μητέρας μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα, τα οποία είναι λιγότερα βαριά«, είπε η Σίσσυ συμπληρώνοντας πως όταν εκείνη «έφυγε», η αλλαγή έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή μου. «Εγώ ήξερα ότι θα γίνει. Τα έχω ζυγίσει όλα πολύ καλά και έχω κάνει πολλή υπομονή για πολλά χρόνια. Και όταν γίνει το ‘’κλικ’’ δεν υπάρχει γυρισμός. Το διαζύγιό μου το διαχειρίστηκα σαν μητέρα», παραδέχτηκε, ενώ για την απόφασή της υποστήριξε πως δεν έχει να κάνει με γενναιότητα, αλλά με δύναμη και ενσυναίσθηση.

«Στην αρχή νόμιζα πως ήταν όλα προφανή αλλά δεν ήταν. Οπότε σκέφτηκα πως ή θα βγω να μιλήσω ή θα προστατέψω τα παιδιά μου. Και επέλεξα το δεύτερο. Αποφάσισα να μην φοβηθώ άλλο γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια αυτήν την έκθεση. Αλλά πραγματικά δεν φοβάμαι πια γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες μίλησαν και για το κεφάλαιο «σχέση», για το οποίο όμως η Σίσσυ υποστήριξε ότι «ίναι πολύ κλειδωμένο στο μυαλό της».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μητέρα θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν» - Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

«Ξέρω πως δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω όμως, έχω πολύ ψηλά τον πήχη, δεν έχω δει ποτέ τους γονείς μου να τσακώνονται. Πιστεύω πως έχω παραιτηθεί από αυτό το κομμάτι. Δεν εμπιστεύομαι ακόμα το ένστικτό καθόλου. Έχω αντιστάσεις στο συναισθηματικό κομμάτι και δεν έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά μου αλλά και με μένα », είπε ενώ παραδέχτηκε ότι παρόλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, εκείνη «εμπιστεύεται όλους τους ανθρώπους μέχρι να της αποδείξουν το αντίθετο».

Η στιγμή που η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της ήταν το σημείο που «λύγισε» και την Ελένη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Όταν έφυγε η μαμά μου, σηκώθηκα και είπα ‘’στέκομαι’’. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα. Και εκείνη η στιγμή με έκανε δυνατή», είπε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας πως η στιγμή ήταν πολύ ήρεμη και η ίδια, ο πατέρας της (που είχε τα γενέθλιά του εκείνη τη μέρα) και ο αδελφός της ήταν όλοι κοντά της και την είχαν στην αγκαλιά τους. «Κάναμε 2 ώρες να φωνάξουμε τους γιατρούς», είπε και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 16:58