Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ποιος της στέλνει λουλούδια κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας

23.08.2023
Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ποιος της στέλνει λουλούδια κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας
Μία ακόμη αποκαλύπτική συνέντευξη έδωσε η Jennifer Aniston και μίλησε για τα πάντα. Αποκάλυψε, μάλιστα κι ένα μυστικό που δεν ήξερε κανείς.

Στα 54 χρόνια της η Jennifer Aniston τα έχει ζήσει όλα, εκτός από τη μητρότητα, την οποία, αντίθετα με το τι πίστευε ο κόσμος για εκείνη, ήθελε πολύ. Και μάλιστα το προσπάθησε πολύ και πριν από μερικούς μήνες μοιράστηκε την εμπειρία της με τις εξωσωματικές ενώ δεν έκρυψε πόσο την είχε ενοχλήσει που ο πολύς κόσμος θεώρησε ότι ο γάμος της με τον Brad Pitt χάλασε γιατί εκείνη δεν ήθελε να κάνει παιδιά.

Τώρα, λοιπόν, επανέρχεται στο θέμα, από μία άλλη οπτική γωνία όμως.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Περιοδικό της Wall Street Journal, Magazine Fall Women’s Fashion issue, η Aniston αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο κολλητός της φίλος Adam Sandler και η σύζυ΄γος του, Jackie, της στέλνουν λουλούδια κάθε χρόνο για τη γιορτή της μητέρας.

Η Aniston και ο Sandler είναι κολλητοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια ενώ έχουν συμπρωταγωνιστήσει και σε τρεις ταινίες, το Just Go With It (2011) και τα Murder Mystery 1 και 2 του Netflix (2019 και 2023 αντίστοιχα.

Justin Theroux: Πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston στις αποκαλύψεις της για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

aniston_1.jpg

aniston2.jpg

Κάπως έτσι, λοιπόν, εξηγείται και η οικογενειακή σχέση που έχει αναπτύξει και με τη σύζυγο του ηθοποιού η Jen και έτσι λαμβάνει από τους δυο τους λουλούδια ανήμερα της γιορτής της μητέρας.

Στη συνέντευξη αυτή, η Aniston εξήγησε και πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι άσχημες σχε΄σεις που είχαν οι γονείς της στις σχέσεις της δικές της, πρα΄γμα που ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει 100%.

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το ρατσιστικό, ως προς την ηλικία, κομπλιμέντο που την τρελαίνει - Δεν έχει κι άδικο

«Το να παρακολουθώ τη σχέση της οικογένειάς μου δεν με έκανε να πω “α, ανυπομονώ να το κάνω κι εγώ αυτό”. Για εμένα οι σχέσεις ήταν πάντα λίγο δύσκολες. Ήμουν πραγματικά μοναχική», ανέφερε η Jennifer προσθέτοντας πως δεν της άρεσε η ιδέα να θυσιάσει αυτό που ήταν ή αυτό που χρειαζόταν. «Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι σόλο», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.08.2023 - 16:40