Μαρία Τζομπανάκη: Η απίθανη, καλοκαιρινή selfie με τον σύζυγό της

21.07.2023
Μαρία Τζομπανάκη: Η απίθανη, καλοκαιρινή selfie με τον σύζυγό της
(Photos: NDP Photo Agency)
Τα γυρίσματα του Σασμού τελείωσαν και η Μαρία Τζομπανάκη απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της.

Ντυμένη στα μαύρα όλο τον χρόνο για τις ανάγκες του ρόλου της Καλιόπης που ερμηνεύει (με αριστοτεχνικό τρόπο) στον Σασμό, η Μαρία Τζομπανάκη σίγουρα ανυπομονούσε για ένα διάλειμμα.

Διακοπές, λοιπόν, και ξανά κοντά της ο Γιάννης Βάλβης. Ο σύζυγός της ζει στην Αμερική από τότε που ήταν 18 ετών και η δουλειά τους κρατά μακριά τον περισσότερο καιρό. Τώρα, όμως φαίνεται ότι οι δυο τους ξαναβρέθηκαν και η selfie που μοιράστηκε η ηθοποιός ξεχειλίζει ευτυχία, αγάπη και... διακοπές!

tzompanaki.png

Μιλώντας για τον σύζυγό της στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε υπογραμμίσει την αναλυτική του σχέση, το χιούμορ αλλά και την ηλικία του.

«Ο Γιάννης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος και δοκιμασμένος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο. Έχει απίστευτο χιούμορ. Το βλέμμα με τραβάει σε έναν άντρα», είχε πει συγκεκριμένα η δημοφιλής ηθοποιός έχει ακόμη έναν γάμο στο ενεργητικό της, με συνάδελφό της, Ντίνο Αυγουστίδη, με τον οποίο έχουν κάνει τον μοναχογιό της, Ορφέα.

Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκίνηση για τον γιο της και τον γιο του, ο έρωτας και ο Σασμός

Στη φωτογραφία κάτω η Μαρία Τζομπακάνη, πανευτυχής, ανάμεσα στους δυο άντρες της ζωής της. Από τη φωτογραφία λείπει ο νεότερος, ο εγγονό της, Αχιλλέας για τον οποίο έχει μιλήσει επανειλημμένα με τεράστια συγκίνηση, όμως εμείς θα θυμηθούμε τι είπε ο Ορφέας για τη γιαγιά Μαρία: «Λιώνει η γιαγιά Μαρία, έχει αδυναμία στον γιο μου Αχιλλέα. Και εγώ λιώνω όταν τους βλέπω μαζί». Το καταλαβαίνουμε!

201610101458060.9334_valvis_tzompanaki_aygoystidis_09102016-1.jpg

{https://www.instagram.com/p/CtoOIIvrgzA/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2023 - 14:10