Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκίνηση για τον γιο της και τον γιο του, ο έρωτας και ο Σασμός

21.01.2022
Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκίνηση για τον γιο της και τον γιο του, ο έρωτας και ο Σασμός
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν χθες το βράδυ (20/1/2022) η δημοφιλής ηθοποιός.

Όμορφη, ήρεμη και σίγουρη η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην οποία, κάποια στιγμή, αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας και ο γάμος στη ζωή της.

“Λούστηκα την αγάπη, έπεσα στη φωτιά και κάηκα για την αγάπη. Είμαι ευγνώμων και για τον έρωτα και για την αγάπη. Η ζωή μου όλη ήταν οι άνθρωποι. Πιστεύω στο θεσμό του γάμου, πλέκεις το μέλλον της οικογένειας που δημιουργείς. Δεν μου πάει ο γάμος αν είναι στηριγμένος στο ψέμα. Δεν συμβιβάζομαι. Τον τιμώ σαν θεσμό και τον πιστεύω", εξήγησε η Μαρία Τζομπανάκη ενώ αναφερόμενη στον νυν σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη, τον οποίο και ακολούθησε στη Νέα Υόρκη μετά τον γάμο τους, το 2016. αποκάλυψε, μεταξύ άλλων ότι τον αποκαλεί "Κύρο Γρανάζη".

Ο σύζυγός της, Γιάννης Βάλβης

"Ο Γιάννης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος και δοκιμασμένος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο. Έχει απίστευτο χιούμορ. Το βλέμμα με τραβάει σε έναν άντρα” είπε η Μαρία Τζομπανάκη, ενώ στη συνέχεια μίλησε και εκείνος για εκείνη.

“Έχω φύγει από την Ελλάδα από 18 χρονών και λόγω επαγγέλματος και εμπειριών έχω πολλά κενά και η Μαρία κατάφερε να γεμίσει τα κενά που άφησε η διαδρομή μου στο εξωτερικό. Μέσα στο σπίτι αν αφήσω το σακάκι μου στην λάθος καρέκλα, θα το παρατηρήσει. Αν έχει μετακινηθεί κάτι θα το παρατηρήσει. Και δεν είναι γιατί θα λερώσει ή κάτι τέτοιο... Είναι γιατί τα μάτια της έχουν κινηματογραφικό φακό. Εγώ σαν μηχανικός έχω άλλη αίσθηση. Δεν μπορεί να καθίσει μέσα στο σπίτι. Μπορεί να είναι η καλύτερη νοικοκυρά μέσα στο σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκεί σταματάνε όλα. Αν τη σταματήσεις είναι σα να της παίρνεις το οξυγόνο από έναν άνθρωπο. Είναι δημιουργική. Η Μαρία ήρθε στη Νέα Υόρκη για να προσφέρει και για αυτό την κάλεσαν σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Είχε έρθει για να μείνει και το κατάλαβαν αμέσως. Έκανε δύο φεστιβάλ πολύ γρήγορα. Είναι ένα τσουνάμι. Εγώ σαν επαγγελματίας της βγάζω το καπέλο! Αν είχε εκατομμύρια μπροστά της δεν θα την ένοιαζαν καθόλου. Ενδιαφέρεται για τους άλλους και θέλω να της πω ότι την αγαπώ πολύ” είπε ο Γιάννης Βάλβης.

Ο γιος της και ο γιος του

Μεγάλη η συγκίνηση της Μαρίας Τζομπανάκη όταν μίλησε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο, ως γνωστό συνεργάζονται φέτος ως μητέρα και γιος στον Σασμό του Alpha.

“Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε. Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει” είπε η Μαρία Τζομπανάκη, ενώ αμέσως μετά μίλησε και ο Ορφέας για τη μητέρα του με εκείνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Είναι πολύ ωραία εμπειρία που παίζουμε μαζί. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ συγκινημένος. Και οι δύο το χαιρόμαστε. Είναι δώρο. Είμαστε ψύχραιμοι και το αντιμετωπίζουμε έτσι. Ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και την απολαμβάνω να παίζει. Λιώνει η γιαγιά Μαρία, έχει αδυναμία στον γιο μου Αχιλλέα. Και εγώ λιώνω όταν τους βλέπω μαζί. Η μαμά Μαρία έχει τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και αγκαλιά και όλα” είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο Σασμός

"Η Καλλιόπη είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Κουβαλάω την Κρήτη μέσα μου", είπε η Μαρία Τζομπανάκη και στη ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου αν έχει βιώσει, λόγω της κρητικής καταγωγής της βεντέτες και σασμό στην οικογένειά της. "Στους γονείς μου όχι. Παραλίγο βέβαια να εμπλακούμε σε μια βεντέτα, ευτυχώς σταμάτησε αλλά από παππούδες και πριν ναι", είπε εκείνη.

Περιγράφοντας μια τέτοια εμπειρία της οικογένειάς της η ηθοποιός είπε, "Μεγάλωσα με το τραγούδι που λέγανε για τη γιαγιά μου και τον αδερφό της. Η γιαγιά μου, μια γυναίκα, σταμάτησε μια βεντέτα, όταν της φάγανε τον αδερφό της 18 χρονών παιδί"