Scarlett Johansson: Η όμορφη ιστορία αγάπης που την οδήγησε στον απόλυτο έρωτα ύστερα από 2 διαζύγια

24.08.2023
Scarlett Johansson: Η όμορφη ιστορία αγάπης που την οδήγησε στον απόλυτο έρωτα ύστερα από 2 διαζύγια
Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost, από την πρώτη τους συνάντηση μέχρι σήμερα που η σχέση τους είναι πιο δυνατή, αποδεικνύουν τη μαγεία της αγάπης στο Χόλιγουντ.

Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 2006, όταν η Johansson παρουσίαζε ένα sketch στο Saturday Night Live . Αν και η πρώτη τους συνάντηση ήταν σύντομη, δημιούργησε τις βάσεις για έναν πιο ουσιαστικό δεσμό. Όμως η σχέση τους ήταν φιλική. Από τότε η Johansson δοκίμασε την τύχη της σε σοβαρές σχέσεις αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Η Scarlett παντρεύτηκε τον Ryan Reynolds αλλά η σχέση δεν πήγε καλά και κατέληξε σε ένα δύσκολο διαζύγιο. Ακολούθησε ένα δεύτερο διαζύγιό το 2017 με τον γάλλο δημοσιογράφο, Romain Doriac αλλά παρά τις δυσκολίες, η ηθοποιός συνέχισε τη ζωή της κοιτάζοντας μπροστά.

Την ίδια χρονιά η μοίρα της έπαιξε ένα όμορφο παιχνίδι όταν η Johansson επέστρεψε ως παρουσιάστρια του Saturday Night Live και ξανασυναντήθηκε με τον Colin Jost. Τότε ήταν που το ζευγάρι ερωτεύτηκε.

Η χημεία τους στην οθόνη ήταν εμφανής και οι ψίθυροι για τη ρομαντική τους περιπέτεια ξεκίνησαν. Ωστόσο, για αρκετούς μήνες, το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του κρυφή και μακριά από το κοινό, επιτρέποντας να αναπτυχθεί ο έρωτάς του με φυσικό τρόπο.

Αυτή και ο Colin Jost έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2017 στο Gala του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η εμφάνιση έκανε πολλούς ανθρώπους που είχαν υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει, να το επιβεβαιώσουν. Αλλά δεν υπήρχε καμία τέτοια επίσημη πληροφορία αφού το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους.

Scarlett Johansson: Περιγράφει την πρόταση γάμου που της έγινε (βίντεο)

Ο Jost έχει μιλήσει για τη Scarlett με τα καλύτερα λόγια: «Είναι πολύ ωραία. Είναι δύσκολο να έχεις παράπονα, είναι πολύ φοβερή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω πολύ τυχερός».

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2019, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η Johansson ανέβηκε στη σκηνή του SNL για έκτη φορά, άδραξε την ευκαιρία για να εκφράσει τα ειλικρινή της συναισθήματα προς τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό λέγοντας: «Αυτό το μέρος σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Έχω τόσους πολλούς φίλους εδώ και γνώρισα επίσης την αγάπη της ζωής μου εδώ». Τελείωσε τις σκέψεις της με μια αγκαλιά και ένα φιλί στον Jost.

Το ζευγάρι κράτησε τα σχέδια του γάμου του ιδιωτικά και παντρεύτηκε σε μια σεμνή τελετή τον Οκτώβριο του 2020.

{https://www.instagram.com/p/CwGAXZdBP6F/?img_index=1}

Όταν η Johansson ήταν καλεσμένη στο σόου της Drew Barymore , εξομολογήθηκε: «Η χρονική στιγμή ήταν ακριβώς η σωστή» γιατί ενώ εκείνη και ο Jost είχαν γνωριστεί πριν από πολύ καιρό, η μοίρα τους έφερε ξανά κοντά, μόνο που αυτή τη φορά έγιναν εραστές για μια ζωή. Καθώς η Johansson συνεχίζει να κυριαρχεί στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστώντας σε επιτυχημένες ταινίες, ο Jost συνεχίζει να γράφει και να διασκεδάζει το κοινό με το πνεύμα και το χιούμορ του στο Saturday Night Live ενώ η αγάπη τους αναπτύσσεται όλο και περισσότερο.

Τον Αύγουστο του 2021, καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό το οποίο ονόμασαν Cosmo. Καθώς χτίζουν σιγά σιγά τη δική τους οικογένεια, η αγάπη και το πάθος του ενός για τον άλλο δεν έσβησε ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2023 - 16:13